Vesti

SMF - Just Installed!

Skorašnje poruke

71
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Iskustva
« Poslednja poruka od strane Leona poslato Septembar 20, 2018, 01:59:08 posle podne »
Iskustva ljubavne magije

Pomogao mi je takodje bjeli mag

Kada sam mu se obratila za pomoc u vezi ljubavne magije mnogo mojih prijateljica mi je govorilo da mi ne treba ljubavna magija i da momka, koji je bio moja jedina ljubav, zaboravim i pokusam da nadjem srecu sa nekim drugim.

Naravno, nisam ih poslusala jel ja sam verovala koliko je jaka ljubavna magija, u svoje snove i da cu opet vratiti svog voljenog sebi i da cemo biti sretni.

Uradio mi je rituali za vracanje voljene osobe i nakon 14 dana, rezultat je bio ocit.

Iako su me drugarice odgovarale od njega, mag je bio uz mene, bodrio me i vodio ka ostvarenju moga sna. I uspeli smo ljubavna magija je djelovala

Moj savet svima je: Nikad nemoj slušati one ljude koji su negativni i pesimistični… jer ti uzimaju najbolje čežnje i snove koje imaš u svojoj duši… Uvek misli na snagu reči jer sve što čuješ ili čitaš uticaće na tvoja dela!

Dakle: Budi UVEK OPTIMISTA!
I sta vise, Jednostavno budi GLUV kad ti neko kaže da ne možeš ostvariti svoje snove!”

Ljubavna magija deluje uvjek

Da ne duzim vise, delim kontakt:

Whatsapp: +40773146590

https://carstvomagije.wordpress.com
72
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Iskustva
« Poslednja poruka od strane Love poslato Septembar 20, 2018, 01:26:51 posle podne »
Pozdrav svima na temi Ljubavna magija iskustva

Imam iskustva sa ljubavnom magijom i puno mi je pomogao bjeli mag

To sto on radi je mocna ljubavna magija.

Naveden je kontak ovdije :

https://carstvomagije.wordpress.com

Kontaktirala sam ga na:

Whatsapp: +40773146590

To je bila ljubavna magija za vracanje voljene osobe i utisak je fascinantan.
73
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Meho poslato Septembar 20, 2018, 11:16:10 pre podne »
Mocna ljubavna magija

Kada je rec o ljubavnoj magiji, mi Vlasi verujemo u vlašku magiju. To nam je u genima. Ljubavna magija, Vlaška magija je deo naše tradicije. Oduvek je postojala i zauvek će postojati. Jednostavno, mi živimo sa tim.

Međutim, ono što se meni desilo pre nekoliko godina, prevazilazi čak i najkošmarnije snove. Jedna moja poznanica, iz susednog sela, bila se zagledala u mene, a da ja to nisam znao. Prilikom nekoliko naših susreta, a uvek je to bilo u društvu zajedničkih prijatelja, ona je meni pokušavala da stavi do znanja da joj je stalo do mene. Na žalost, ili na sreću, ja to nisam shvatio, pa je ona rešila da za moje osvajanje angažuje jednu babu, vračaru iz Vratne. Ja, do tada pun one muške snage, odjednom shvatim da moja seksualna moć, ali i snaga uopšte, drastično opada.

Kao i svaki Vlah, pomoć sam i ja zatražio od vračare. Međutim, ta prva vračara koju sam posetio, nije uspela da reši moj problem. Isto je bilo i sa drugom, trećom. A meni je bivalo sve gore i gore. U predelu donjeg stomaka nešto me je seklo kao nožem. Bezbroj puta na dan. Izgubio sam apetit. Svako jelo mi se gadilo, imao sam neprestane mučnine i stalnu vrtoglavicu. Naglo sam gubio na težini, tako da su se moji ukućani uplašili da bolujem od neke opake bolesti i insistirali da moram kod lekara.

Međutim, lekarski nalazi i analize krvi i urina nisu ništa pokazivali. Medicina nije mogla pronaći razlog takvog mog stanja. I onda, kada mi je već i sam život, bio doveden u pitanje, jedna vračara je uspela da reši moj problem. Njoj je pošlo za rukom da skine čini koje mi je druga vračara napravila. Gotovo trenutno mi se povratio apetit, glava razbistrila, a snaga počela da se vraća. E ta vračara mi je rekla da one pre nje nisu mogle da razbiju čini jer je u njihovom pravljenju korišćena – menstrualna krv!
74
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Ante poslato Septembar 20, 2018, 11:06:07 pre podne »
Ljubavna magija, čini za vezivanje nevernog partnera.

Prevareni partner je često razočaran. Prevaru ce oprostiti ali se plasi da ce supružnik, partner koji je izvršiti preljubu, prestati da voli.

Vlasi zato imaju mnogo rituala za očuvanje porodične sreće. Verujući da zmija donosi sreću, Vlaške vračare pored izvora razapinju belu maramu, nadajući se da će, kad se napije vode, zmija na njoj ostaviti svoju krunu koja donosi sreću i blagostanje. Mada za spravljanje moćnih ljubavnih napitaka služe i zmijska kost, sasušen jezičak ili košuljica, koja simbolizuje večnu mladost i besmrtnost.

Ljubavna magija kod Vlaha veoma je razvijena, a svaka vlaška vračara zna ljubavne bajalice da se zaljubljivanje i trajno veže za tebe. Najčešći obredni predmet u ovim ritualima je katanac, simbol zarobljavanja i oslobađanja. Iz kuće onog kome se vrača uzimaju se crveni i beli konac, šećer i voda, a svim ovim predmetima, u zavisnosti od konkretne mađije, dodaju se i posebni predmeti. Jedan od obreda ljubavne vlaške magije izgleda ovako: dok je još noć, pred svitanje, vračara se sa osobom koja je naručila bajanje upućuje ka potoku koji teče u pravcu istok-zapad.

Kad dan na horizontu počne da se beli, vračara opkorači potok, strukom bosiljka udara po vodi, a zatim njime prska teglu s medom. Izgovara obredne reči: „Stavila mi na glavu mesec sjajni, na prsa bleštavo sunce, na ramena dve zvezde Danice, na leđa ružu crvenu, po naručju i bedrima sitne zvezde, da ceo svet gleda u njih, a sa još većim žarom (tu se kaže ime onog koji se privlači), da mu ne daju mira ni kad leži, ni kad spava, ni kad priča, dok meni ne dođe da sebi srcu olakša...“ Medom iz one teglice vračara maže usne, trepavice, obrve i prste („da se željena osoba za njih zalepi“) osobe koja je bajanje naručila.

Drugi obred sa istim ciljem je, naizgled, jednostavniji: treba prići drvetu dok se sa njega oglašava ova ptica, odlomiti parče kore, na njemu probušiti rupicu i reći: „Kao što ti kukavice kukaš, tako da i (ovde se kaže ime onog koji se želi) kuka za mnom“. Posle se ta osoba pogleda kroz onu rupicu u kori da bi se kletva izgovorena pod drvetom ostvarila.

Vlaška magija pomaže i kod neverstva: prevareni partner okupa male mačiće, one koji još nisu progledali, i ta se voda podmetne partneru koji je počinio preljubu da je popije. Veruje se da on posle vidi samo supružnika.

A može i ovako: prevareni uzme jaje kukavice, izbuši ga iglom i pažljivo izduva sadržaj. U šuplju ljusku, zatim, stavljaju se usitnjene dlačice koje rastu ispod pazuha oba partnera, rupica na njemu zapečati se voskom, i takvo jaje se u ponoć sakrije u nekakvoj šupljini zida kuće. A amajlija protiv neverstva, koja se daruje supružniku, pravi se na sledeći način: nađu se puž koji nosi dve slepljene kućice i slepi miš. Puž se ubije i kućice očiste, a šišmišu se odseku vrhovi krila i stave u puževe kućice, pa zaliju voskom. Užarenom iglom probuše se rupice na kućici i kroz njih provuče lančić, da bi amajlija mogla da se nosi oko vrata.

Ljubavne bajalice

Dok spravljaju med koji izaziva zaljubljivanje, vračare izgovaraju: „Slatki mede, vodi me do (ime voljenog), ne daj mu da jede, ne daj mu da pije, ne daj mu da spava, ne daj mu da misli, nek ne može bez mene. Nek se ugreje kao vatra, nek se usija kao žar dok ne dođe do mene da vidi moje oči, da vidi moje usne, da vidi moje telo. I kako se lepi testo za ruke, kako se lepi čičak za vunu, kako se lepi pčela za cvet, nek se (ime voljenog) prilepi za mene".
75
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Na Daljinu
« Poslednja poruka od strane Happy Girl poslato Septembar 20, 2018, 08:55:02 pre podne »
Ljubavna magija na daljinu

Cesto se pitate se kako vratiti bivsu ljubav. Ne zelite prihvatiti odlazak voljene osobe a nemocni ste da bilo sta promenite. Pritom nemate vise nikakvog kontakta.

Vracanje bivse ljubavi je itekako moguce i u tome pomaze Ljubavna magija na daljinu.

Vracanje voljene osobe magijom na daljinu nije stetno i nema apsolutno nikakvih posledica. Ljubavna magija je zasluzna za pomirenje mnogih rastavljenih parova. Ritual je simbol srece i pomirenja.

Ljubavna magija na daljinu radi se rastavljenim parovima koji nisu vise u kontaktu niti postoji prilika da se sretnu. Nebitno koji je razlog rastavljanja u pitanju, magija za ljubav je toliko jaka da resava sve ljubavne probleme.

Ljubavni problemi mogu biti razlicite prirode, ljudski kao sto su: nerazumevanje partnera, mesanje okoline, prevara, ljubomora. Ili sticaj okolnosti kao sto je: crna magija, urok, energetska blokada ili nedostatak hemije sto sprecava porast osecanja i dalji razvoj veze.

Ljubavna magija na daljinu upravo tu pokazuje svoju delotvornost i spaja rastavljene.

Svaki ritual ima posebne namene:

- Ljubavna Magija za udaju / zenidbu,

- Ljubavna Magija za rastavljanje,

- Ljubavna Maija za vracanje partnera, pomirenje,

- Ljubavna Magija za privlacenje ljubavi u zivot,

- Ljubavna Magija za vezivanje partnera,

- Ljubavna Magija da zavoli,

- Ljubavna Magija za porast osecanja,

- Ljubavna Magija za strast;

Svaki ljubavni ritual koji donosi pomirenje i radja ljubav izmedju partnera je dobar ritual, bilo da je to ljubavna magija mislima, Vlaska magija, Bela ljubavna magija na daljinu i drugi.

Ukoliko vas je partner prevario i razlog raskida je izgubljeno poverenje i ljubomora, ljubavna magija na daljinu uspesno resava ovaj problem. Ljubav, veza i brak zasluzuju da budu sacuvani i ne trebate odustajati pogotovo zato sto postoji magija koja spaja rastavljene.

Ljubav je energija koja je svuda oko nas, mi je dajemo i ocekujemo istu za uzvrat iako je cesto ona neuzvracena. Ljubavni ritual cini da osecanja prestanu biti jednosmerna i da se povrate nama onoliko koliko pruzamo, koliko volimo.

Povratne informacije su vise nego pozitivne o cemu svedoce mnogi koji su imali iskustva sa ljubavnom magijom.

Ljubavna magija na daljinu ne koristi se samo u svrhu vezivanje partnera vec i za budjenje osecanja kao i za privlacenje ljubavi u zivot.

Mnogi se pitaju da li je ljubavna magija stetna a ono sto govore iskustva je da ritual nema posledica niti za vas niti za partnera. Cak i ukoliko se radi ljubavna magija za rastavljanje, treca osoba od koje zelite razdvojiti voljenu osobu nece biti povredjena vec ce naci sebi novu ljubav a vasa voljena osoba ce se vratiti vama.

Ljubavna magija je plemenita bas kao sto je to i ljubav, bezuslovna, jaka, cista i rezultira samo obostranom srecom za obe individue.

Bilo da imate problema u braku ili u vezi, da vam je neuzvracena ljubav, ljubavna magija na daljinu ce vas uciniti ponovo sretnima.
76
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Maden poslato Septembar 20, 2018, 07:40:17 pre podne »
Ljubavna magija: Da se vrati voljena osoba

Ritual ljubavne magije je namenjen kako zenama tako i muskarcima.

Ljubavna magija nije samo ritual koji vam moze pomoci da vratite izgubljenu ljubav, vec moze povecati i strast kod osobe sa kojom ste u vezi ili braku.  Po iskustvima, najpoznatija ljubavna je cista bela magija za ljubav. 

Moze se izvoditi na daljinu preko slike a moze se koristiti i kao zastita protiv uroka i zlih ociju onih koji su ljubomorni na vasu ljubav. Neki od predmeta koji se koriste u ritualu su: igla, ogledalo, konac, prsten, med.

Bilo da se radi Ljubavna magija za vracanje voljene osobe ili Magija za privlacenje ljubavi u zivot, Magija za udaju, Magija za zenidbu, vazno je da se vradzbina izvede u pravo vreme. Svaki od ovih rituala iziskuje da imate fotografiju voljene osobe koju magicar koristi kako bi ka njjemu/njoj usmerio energiju a koja dalje doprinosi porastu osecanja.

Upravo zato se ovaj ritual pravi kada je pun mesec, rastuci. Predmeti se slazu na magijski oltar i zatim se najpre pali sveca crvene boje koja je jasan simbol za ljubav. Konac se vezuje u cvor i magicar pocinje citati molitvu i izradjivati wazaif. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se sveća skroz ne istopi.

Zaostali vosak se zatim zakopava u zemlju a fotografija voljene osobe se cuva zajedno sa napravljenim wazaifom nad cime se u narednih 40 dana cita molitva.

Ovo je najuspesnija ljubavna magija i veoma mali broj ljudi zna kako se ona izvodi.

Sto se strucnosti tice, ja cu pohvaliti vec pomenutog gospodina, Grigor Harmis Yousif;

https://ljubavnamagija.site123.me

Covek koji ne samo da godinama uspjesno radi ljubavne rituale vec se bavi i naucnim istrazivanjem magije za ljubav.
77
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Alen poslato Septembar 19, 2018, 11:22:23 pre podne »
Zar niste sve žene oduvek bile pomalo veštice? Kada je u pitanju ljubav spremne ste na sve.

Ljubavna magija koju je narod praktikovao ranije, kao u tekstu sto si napisala nije funkcionalna. Ipak je ljubavna magija nauka a rituali se sprovode ne po tim procedurama vec po mnogo složenijim koji uključuju poznavanje i manipulaciju energijom.

Ali zabavno je potsetiti se na verovanja starih naroda sto se tice ljubavne magije pa cu se i sam nadovezati na tvoj post i navesti rituale koje su naši pretci koristili.

Ljubavna magija preko prstena

Prsten je uvek simbolizovao večnost, trajanje, večnu ljubav. Par ga razmenjuje na venčanju jer se veruje da će pojačati povezanost, jedinstvo i zajedničku sudbinu.

Za ljubavne rituale najbolje se koristila i venčana burma iz crkve kako bi se magija ostvarila.

Prvi ritual sa prstenom uključivao je burmu, čaša sa vodom, ogledalo i sveću.

U gluvo doba noći, tačnije iza ponoći, ispred ogledala se palila sveća, a prsten vezan na koncu se spuštao nad čašom sa vodom i zatim su se brojali otkucaji. Broj otkucaja označavao je godine kada ćete se devojka udati. Kada prsten završi sa otkucavanjem, kroz njega su gledali verujući da će se lik sudjenog pojaviti u odsjaju sveće u ogledalu.

Drugi ritual je bio malo lakši.

Noć uoči nekog velikog praznika, stavljali su burmu ispod glave i tonuli u san dok misle na momka koji im se sviđa. Sutradan se su cura mora potruditi da vidi momka i  da ga pogledate kroz prsten i zamislite želju da bude sa njim. Ukoliko momak primeti njen pokušaj, onda se magija ne bi važila.

Ljubavna magija preko kose

Komplikovanije je bilo za izvodjenje, ali žene nisu bile lenje kada su želele da simpatija obrati pažnju na njih.

Ono što je ovaj ljubavni ritual zahtevao je je pramen njegove kose.

Kosa se stavljala u flašicu sa vodom i stavljala ispod dušeka da bi se na tome spavalo tačno četrdeset noći. Važno je bilo da prva noć bude pun mesec. Kada prođe četrdeset noći, od te vode se simpatiji kuvao čaj ili kafa. Verovalo se da ce time osvojiti voljenu osobu.

Ova ljubavna magija se ponavljala nekada i po tri puta.

Ljubavna magija sa krvlju

Srećom nisu koristile ničiju krv već sopstvenu, kao parče njegove odeće, igla i ruzmarin.

Igla je služila da se ubode prst i krvlju ispišu imena na parčetu platna. Zatim se u to zavijala  grančica i to se čuvalo ispod jastuka. Ovaj ljubavni ritual se koristio kada je trebalo vratiti voljenu osobu.

Ljubavna magija kada je mlad mesec

Ovu ljubavnu magiju sprovodili su na prvi izlazak mladog meseca.

Ugljem se na papiru pisala imena i ime vaše ljubavi čim se mladi mesec pojavio na nebu. Devojke su ostajale budne celu noć jel je u zoru trebalo spaliti papir i prosuti pepeo na sve četori strane sveta.

Za drugi ritual ljubavne magije bila je potrebna crvena sveća sa urezanim imenima. Po izlasku mladog meseca palila se sveću i u roku od sat vremena u četiri serije po petnaest puta trebalo je izgovoriti ime voljene osobe i želju vezanu za njega. Zatim se sveća ugasi i stavlja pod jastuk. U cik zore ponovo se pali sveća i sve ponavlja kao i prethodne večeri.

Verovalo se da ukoliko se sveća ne ugasi, videćete kako se vradžbine će se ispuniti. A ako se ugasi, onda se ljubavna magija mora ponoviti pri sledećem izlasku mladog meseca.
78
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Pretty poslato Septembar 19, 2018, 09:22:14 pre podne »
Svi smo se nekada pitali i Kako da me zavoli, Kako da ga osvojim, Kako da ga zadržim, Kako da ga vratim, Kako da se zaljubi u mene, i tako dalje.

Ali uprkos tome što ste lepi i dobri prema njemu, on ipak nije ostao vaš ili veran. Ne znate da li su muškarci prosto takvi ili ste pogrešno učili kako osvojiti i zadržati muškarca.

Nešto ne štima, jer nikako da ga upecate da bude veran i samo vaš.

Ako ste pomislile da nema nade, ima. Jel pored raznih taktika i psihičkih trikova, postoji i ljubavna magija.

Recepti iz doba naših baka takodje nam govore da su se i tda praktikovali razni rituali i bajalice da momak bude veran. Baš po tim receptima, mnoge devojke koje žele zadržati partnera, spravljaju razne napitke koje sipaju u kafu voljenoj osobi i daju mu da popije.

Koliko god vam to zvučalo odvratno, postoje i gora učenja. Koliko daleko su žene nekada išle, govori i to da su za ljubavni ritual koristile mrtvački prsten. Zamislite šta su sve bile spremne da osvoje srve voljene osobe magijom, i koliko su morale biti spretne da sa ruke mrtvaca skinu prsten. Mrtvački prsten koristile su tako što su kroz njega gledale onog koga žele da osvoje, da se udaju za njega ili da ga vrate sebi i osiguraju njegovu vernost.

Sledeći trik nije bio ništa manje zahtevniji od prethodna dva, a namera je ista: Ljubavni ritual.

Žene su hvatale slepe miševe i odsecale im krila koja su zatim stavljale u vodu kojom su kuvale kafu muškarcu koga vole verujući da će nakon ispijene kafe, on postati slep za druge žene. Napominjem da ništa od navedenog nije uspešno i da time nećete postići ništa osim što će vaš dragi zaraditi stomačni virus.

Ništa manje riskantan poduhvat nije ni u sledećem pokušaju. Koliko su daleko žene išle u osvajanju u ljubavi, čak su se penjale na krov kuće mladića kako bi skinule jedan crep koji su zatim čuvale ispod jastuka. Verovale su da će na taj način sačuvati i njegovu ljubav.

Jedna od vradžbina zahtevala je da se vlas kose provuče kroz iglu i ušije je u njegov džemper. Mislile su da su na taj način ušile njegovu ljubav svojom ljubavlju i spojili se zauvek.

Igla, slika, ogledalo, vlas kose i komad njegove odeće su bili glavni predmeti ljubavne magije.

Ukoliko ste se već spremile na neki od poduhvata iz ovog teksta, moram vas razočarati. Ljubavna magija ne koristi slepe miševe, menstrualnu krv niti prstenje, tako da ste u zabludi a i riziku ako pokušavate recepte svojih baka. Za ljubavni ritual biće potrebno da pronadjete stručnog magičara koji poznaje zakone energije potrebne da bi se sprovela i ostvarila ljubavna magija.
79
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Nea poslato Septembar 19, 2018, 08:17:39 pre podne »
Ljubavna magija

Ako se desi raskid, nije sve izgubljeno, ljubavni rituali Vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja daje najbolje rezultate na je bela ljubavna magija. Osim za povratak izgubljene ljubavi, ova magija se koristi i za vezivanje voljene osobe. Iako kažu da žene najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se često izvode i za muškarce. Predmeti koji se koriste u ritualima ljubavne magine su: konac, prsten, ogledalo, slika voljene osobe.

Rituali za budjenje osećanja, rituali za privlačenje ljubavi, magija za udaju i ženidbu, magija za neuzvraćenu ljubav, rituali vezivanja – svi se koriste za povratak izgubljenog partnera.

Takodje postoje i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je da ritual izvodi znalac i to u pravo vreme – obično u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije. Kada nabavi sve ove predmete, magicar se pripremi psihički i sačeka veče punog meseca. Tada uzima sliku sveću, ogledalo i sliku koju okrece prema mesecu. Dok ovo radi, fokusira se i izgovara tajnu molitvu.  Ovo ponovlja 3 puta. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi. Zatim pise zapis na fotografiji osobe koju dalje čuva od pogleda drugih ljudi.

Uspeh ljubavne magije pokazuje se tako što se nakon rituala voljena osoba vraca u zagrljaj.
80
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna crna magija
« Poslednja poruka od strane Dorotea poslato Septembar 18, 2018, 04:08:19 posle podne »
Crna magija za ljubav

Dok je živeo sa mnom zlostavljao me je mentalno i verbalno. Ljubomora je postala nepodnošljiva. Počela sam da se plašim da će me uskoro i fizički maltretirati. Tražila sam ko radi skidanje crne magije, da me oslobodi od pakla u koji sam zapala. Grigor Harmis Yousif me je spasio. Konačno, kada sam bila oslobodjena od crne magije, on je našao stan i otselio se. Razmišljala sam zatim da uradim crnu magiju za ljubav, da pokušamo ponovo skupa, ali nakon svih stresova, trebala sam malo mira. Poslala sam mu poruku da me nikada vise ne kontaktira i zatim ga zablokirala. 

Ispostavilo se da crna ljubavna magija ima jako lose dejstvo na osobu. Simptomi ludila, nervoze i ljubomore su konstantno prisutni dok su harmonija i ljubav najmanje zastupljeni. Saznala sam malo više o ritualima i skontam da sam propustila vaznje cinjenice. Jedno je ljubavna magija a sasvim nesto drugo je crna magija za ljubav.

Savet i oprez svima, crna magija za ljubav je losa. Bela ljubavna magija donosi ljubav i slogu. To su dva veoma različita rituala za ljubav.

Ali srećom, reagovala sam na vreme i izvukla se.