Vesti

SMF - Just Installed!

Skorašnje poruke

81
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Iskustva
« Poslednja poruka od strane Nea poslato Septembar 18, 2018, 03:12:16 posle podne »
O iskustvu sa ljubavnom magijom mogu reci da je bilo uzbudljivo.

Ljubavna magija koju sam namenila momku kog sam upoznala na studijama. Mi smo bili u semi ali bio je tako malo uobrazeni snob, nije odgovarao na pozive i poruke sto me je dovodilo do besa. Napravila sam ritual, radila je zena spomenuta u postu pre mog. Ljubavna magija je delovala kroz nekih desetak dana, uobrazenko je sada taj koji zove i koji je naucio kako da me postuje. Tako da, ljubavna magija - iskustvo, previse dobro.
82
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Iskustva
« Poslednja poruka od strane Kiki poslato Septembar 18, 2018, 03:01:52 posle podne »
Takodje imam iskustva sa zvijezdom ljubavi radila mi je ljubavnu magiju i udala sam se za coveka kome su namenjene ljubavne čini.

Ako se odlučite za ritual, iz mog iskustva preporučujem da vam radi
83
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane FilimonBalt poslato Septembar 18, 2018, 12:19:57 posle podne »
Ljubavna magija za vracanje voljene osobe, neuzvracenu ljubav i privlacenje ljubavi u zivot

Ljubavna magija je uvek izazivala najveci interes medu ljudima.

Istrazivajuci ljubavnu magiju, nalazimo na iskustva koja nikoga ne ostavljaju ravnodusnim.

Za ljubavnu magiju se opredeljuju svi koji zele pridobiti srce voljene osobe ili vratiti izgubljenu ljubav. 

Ljubavna magija za privlacenje ljubavi

Ovaj ritual se radi nocu uz tajnu molitvu kada mladi Mesec iz dana u dan postaje sve puniji. Ljubavna magija je gotovo uvek delotvorna.

Ove bajalice za ljubav obavezno prati izrada mantre i amajlije. Obred ne moze da izvodi ljubavnik, vec samo opsenar, to jest spravljac ljubavnih cini, magijski prakticar.

Ljubavna magija za budjenje ljubavi

U svetu postoji veoma veliki broj ovakvih cini. U principu, one prate obrazac slican onome koji se koristi za svaki ljubavni ritual. Razlika je u molitvi koja se mora ponoviti sedam puta, i mora se postovati pravilo da se o uradjenom obredu nikada nikome ne prica.

Glavna misao kod onih koji se opredeljuju za ljubavnu magiju je: Da poludi za mnom, Da me zeli, Da me zavoli, Da ne moze bez mene.

Ljubavna magija rasplamtava ceznju i zelju kod osobe koju zelimo da osvojimo.

Ljubavna magija za neuzvracenu ljubav

Neuzvracena ljubav povod je mnogih ljubavnih zapisa, hamajlija, talismana i magijskih rituala. U slucaju da zena napusta muza ili da zavoli nekog drugog muskarca, koriste se ljubavne cini za vracanje voljene osobe. Ovaj obred se izvodi uvece i ponavlja nekoliko puta sve dok se voljena osoba vrati.

Ljubavna magija je umece, molitva i naredba nebu, zemlji i jakoj sili da se izgubljena ljubav vrati.

Ljubavna magija za pridobijanje ljubavi

Odvajkada, glavna briga mnogih muskaraca i zena jeste da osvoje i pridobiju ljubav osobe koju vole. Sa ritualom ljubavne magije to je sasvim jednostavno.

Magijski prakticar na sebe prima snagu Univerzuma i molitvom dopire do srca osobe ciju ljubav zelimo osvojiti. Tada sudbina ukrsta nas put sa njenim/njegovim putem i partneri se ponovo sastaju i niko ih vise ne moze razdvojiti.
84
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Arnela poslato Septembar 15, 2018, 06:52:05 pre podne »
Zelim vratiti bivsu ljubav. Znam da se za to radi ljubavna magija za vracanje voljene osobe. Ali zanima me da li je dovoljan samo jedan ritual?

Evo sta se meni desilo. Ljubavna magija na daljinu je delovala i momak se vratio. Grigor Harmis Yousif mi je radio ritual i jako sam zadovoljna. Nego, odlazak momka me je toliko poremetio da kada se vratio ja sam se bojala da ce ponovo da me napusti i pitala sa Grigora da mi uradi jos jedan ritual samo namenjen za to, da vise ne odlazi od mene. Medjutim on mi je covek lepo rekao da nema potrebe za tim jel to je vec napravljeno u sa ritualom ljubavna magija za vracanje voljene osobe.

Ali, kako sam ja tvrdoglava, kontaktiram drugu osobu da mi radi i shvatim da sam pogresila sto nisam poslusala Grigora. Dobila sam nesto sto je sasvim neprirodno.

Nakon prvog ljubavnog obreda sam dobila tacno sta sam zelela, momak se vratio i bio je super prema meni, pazljiv taman onoliko koliko treba, sa merom. Nakon ovog drugog rituala koji je bio apsolutno suvisan, poceo je cudno da se ponasa, neprirodno. Zove previse i ne moze da podnese ako smo jedan dan razdvojeni, sto je pocelo da me gusi.

Zato ti je moj savet, uradis jednom i ako se momak vrati, znaci da je ljubavna magija delovala i tu se zaustavi, ne treba vise nista, dovoljan je samo jedan ritual.
85
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Fabian Lucis poslato Septembar 15, 2018, 06:18:09 pre podne »
Ljubavna magija za vracanje voljene osobe se radi samo jednom. Nije potrebno da nakon toga radite niti jedan drugi ritual jel on ukljucuje i emotivno vezivanje i vernost.

Ako je neko vec u vezi ili u braku, a samo zeli povecati strast ili osecanja partnera, onda se radi ritual koji je za to namenjen. A kada se radi da se voljena osoba vrati, nema potrebe da se dodatno radi za povecanje emocija niti za strast jel je u ritual za vracanje bivse ljubavi ukljucena i mantra za osecanja. Eventualno mozete uraditi samo jos zastitu, protiv uroka I da osigurate sretnu buducnost i uspeh na svim poljima.
86
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Olivera poslato Septembar 15, 2018, 06:09:17 pre podne »
Zelim vratiti bivsu ljubav. Znam da se za to radi ljubavna magija za vracanje voljene osobe. Ali zanima me da li je dovoljan samo jedan ritual?
87
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Fabian Lucis poslato Septembar 14, 2018, 09:40:24 pre podne »
Ljubavni ritual za privlacenje ljubavi

Radi za privlacenje ljubavi u zivot, kada zelis da upoznas osobu koja je po tvojim kriterijumima. Ova magija nije namenjena odredjenoj individui ili nekome koga vec poznajes. Obicno je rade oni koji su usamljeni i nemaju srece u ljubavi. Ljubavni ritual za privlacenje ljubavi u zivot im pomaze da najzad sretnu onu pravu i ostvare svoju srecu.

Ljubavna magija za neuzvracenu ljubav

Najtrazenija magija danasnjice. Ritual se radi onda kada je voljena osoba napustila i kada su nestale sve nade da ce se ikada vratiti. Ljubavna magija za neuzvracenu ljubav ili vracanje voljene osobe se izvodi kroz razlicite prakse. Postoji Arapska, Turska, Vlaska, Ciganska, Indijska, pa cak i Crna magija za ljubav. Ukoliko smatras da ti je potreban obred, posavetuj se sa strucnim licem koje ce znanjem odrediti koji ritual je potreban u tvom slucaju, pjel ne deluje svaka magija na isti nacin.
88
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Anci poslato Septembar 14, 2018, 08:23:54 pre podne »
Citala sam da postoji puno rituala a ja ne znam za koji da se odlucim.

Moje pitanje je: Koja je razlika izmedju rituala za privlacenje ljubavi u zivot i ljubavne magije za neuzvracenu ljubav?

Pitam jel ne znam koji obred bi pomogao u mom slucaju.
89
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Fabian Lucis poslato Septembar 14, 2018, 08:11:08 pre podne »
Delovanje ljubavne magije

Ljubavna magija deluje na astralnoj ili psihičkoj ravnini - koja je iznad svega telesnog. Budućnost je nepisana i stoga se na nju moze uticati do neke mere.

Buducnost vibrira na osnovu vasih zelja. Zamislite da je ono sto zelite muzika. A buducnost je ples u ritmu zvuka vasih zelja. A sta je onda ljubavna magija.. To je energija koja ono sto zelite sprovodi do ostvarenja. A onda se sigurno pitate, zasto ne mozete biti sa voljenom osobom i pomiriti se bez posredovanja ljubavne magije. Odgovor je jednostavan. Zato sto realnost nije idealna, postoje situacije i problemi koji se ne mogu savladati na fizickom planu i prepreke koje se ne mogu ukloniti.

Kada se raskid dogodi, jedna strana obicno pati, place i moli voljenu osobu za pomirenje. Ali to cesto ne pomaze zato sto je nestalo hemije. E upravo ta hemija je energija, koja je vantelesna a koja je jako vazna u odnosu i ljubavna magija doprinosi upravo stvaranju iste.

Kada "hemija" postane ponovo jaka, parovi osete privlacnost iako su jednom vec jednom bili rastavljeni. Ovo se desava i ako bivsi par zivi daleko jedno od drugog, jel energija, ljubavna magija deluje i na daljinu.
90
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Bokica poslato Septembar 14, 2018, 08:07:02 pre podne »
Pozdrav i hvala sto ste otvorili ovu temu. Pitala bih ako mozete da mi kazete Kako deluje ljubavna magija?