Vesti

SMF - Just Installed!

Skorašnje poruke

91
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Alen poslato Septembar 19, 2018, 11:22:23 pre podne »
Zar niste sve žene oduvek bile pomalo veštice? Kada je u pitanju ljubav spremne ste na sve.

Ljubavna magija koju je narod praktikovao ranije, kao u tekstu sto si napisala nije funkcionalna. Ipak je ljubavna magija nauka a rituali se sprovode ne po tim procedurama vec po mnogo složenijim koji uključuju poznavanje i manipulaciju energijom.

Ali zabavno je potsetiti se na verovanja starih naroda sto se tice ljubavne magije pa cu se i sam nadovezati na tvoj post i navesti rituale koje su naši pretci koristili.

Ljubavna magija preko prstena

Prsten je uvek simbolizovao večnost, trajanje, večnu ljubav. Par ga razmenjuje na venčanju jer se veruje da će pojačati povezanost, jedinstvo i zajedničku sudbinu.

Za ljubavne rituale najbolje se koristila i venčana burma iz crkve kako bi se magija ostvarila.

Prvi ritual sa prstenom uključivao je burmu, čaša sa vodom, ogledalo i sveću.

U gluvo doba noći, tačnije iza ponoći, ispred ogledala se palila sveća, a prsten vezan na koncu se spuštao nad čašom sa vodom i zatim su se brojali otkucaji. Broj otkucaja označavao je godine kada ćete se devojka udati. Kada prsten završi sa otkucavanjem, kroz njega su gledali verujući da će se lik sudjenog pojaviti u odsjaju sveće u ogledalu.

Drugi ritual je bio malo lakši.

Noć uoči nekog velikog praznika, stavljali su burmu ispod glave i tonuli u san dok misle na momka koji im se sviđa. Sutradan se su cura mora potruditi da vidi momka i  da ga pogledate kroz prsten i zamislite želju da bude sa njim. Ukoliko momak primeti njen pokušaj, onda se magija ne bi važila.

Ljubavna magija preko kose

Komplikovanije je bilo za izvodjenje, ali žene nisu bile lenje kada su želele da simpatija obrati pažnju na njih.

Ono što je ovaj ljubavni ritual zahtevao je je pramen njegove kose.

Kosa se stavljala u flašicu sa vodom i stavljala ispod dušeka da bi se na tome spavalo tačno četrdeset noći. Važno je bilo da prva noć bude pun mesec. Kada prođe četrdeset noći, od te vode se simpatiji kuvao čaj ili kafa. Verovalo se da ce time osvojiti voljenu osobu.

Ova ljubavna magija se ponavljala nekada i po tri puta.

Ljubavna magija sa krvlju

Srećom nisu koristile ničiju krv već sopstvenu, kao parče njegove odeće, igla i ruzmarin.

Igla je služila da se ubode prst i krvlju ispišu imena na parčetu platna. Zatim se u to zavijala  grančica i to se čuvalo ispod jastuka. Ovaj ljubavni ritual se koristio kada je trebalo vratiti voljenu osobu.

Ljubavna magija kada je mlad mesec

Ovu ljubavnu magiju sprovodili su na prvi izlazak mladog meseca.

Ugljem se na papiru pisala imena i ime vaše ljubavi čim se mladi mesec pojavio na nebu. Devojke su ostajale budne celu noć jel je u zoru trebalo spaliti papir i prosuti pepeo na sve četori strane sveta.

Za drugi ritual ljubavne magije bila je potrebna crvena sveća sa urezanim imenima. Po izlasku mladog meseca palila se sveću i u roku od sat vremena u četiri serije po petnaest puta trebalo je izgovoriti ime voljene osobe i želju vezanu za njega. Zatim se sveća ugasi i stavlja pod jastuk. U cik zore ponovo se pali sveća i sve ponavlja kao i prethodne večeri.

Verovalo se da ukoliko se sveća ne ugasi, videćete kako se vradžbine će se ispuniti. A ako se ugasi, onda se ljubavna magija mora ponoviti pri sledećem izlasku mladog meseca.
92
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Pretty poslato Septembar 19, 2018, 09:22:14 pre podne »
Svi smo se nekada pitali i Kako da me zavoli, Kako da ga osvojim, Kako da ga zadržim, Kako da ga vratim, Kako da se zaljubi u mene, i tako dalje.

Ali uprkos tome što ste lepi i dobri prema njemu, on ipak nije ostao vaš ili veran. Ne znate da li su muškarci prosto takvi ili ste pogrešno učili kako osvojiti i zadržati muškarca.

Nešto ne štima, jer nikako da ga upecate da bude veran i samo vaš.

Ako ste pomislile da nema nade, ima. Jel pored raznih taktika i psihičkih trikova, postoji i ljubavna magija.

Recepti iz doba naših baka takodje nam govore da su se i tda praktikovali razni rituali i bajalice da momak bude veran. Baš po tim receptima, mnoge devojke koje žele zadržati partnera, spravljaju razne napitke koje sipaju u kafu voljenoj osobi i daju mu da popije.

Koliko god vam to zvučalo odvratno, postoje i gora učenja. Koliko daleko su žene nekada išle, govori i to da su za ljubavni ritual koristile mrtvački prsten. Zamislite šta su sve bile spremne da osvoje srve voljene osobe magijom, i koliko su morale biti spretne da sa ruke mrtvaca skinu prsten. Mrtvački prsten koristile su tako što su kroz njega gledale onog koga žele da osvoje, da se udaju za njega ili da ga vrate sebi i osiguraju njegovu vernost.

Sledeći trik nije bio ništa manje zahtevniji od prethodna dva, a namera je ista: Ljubavni ritual.

Žene su hvatale slepe miševe i odsecale im krila koja su zatim stavljale u vodu kojom su kuvale kafu muškarcu koga vole verujući da će nakon ispijene kafe, on postati slep za druge žene. Napominjem da ništa od navedenog nije uspešno i da time nećete postići ništa osim što će vaš dragi zaraditi stomačni virus.

Ništa manje riskantan poduhvat nije ni u sledećem pokušaju. Koliko su daleko žene išle u osvajanju u ljubavi, čak su se penjale na krov kuće mladića kako bi skinule jedan crep koji su zatim čuvale ispod jastuka. Verovale su da će na taj način sačuvati i njegovu ljubav.

Jedna od vradžbina zahtevala je da se vlas kose provuče kroz iglu i ušije je u njegov džemper. Mislile su da su na taj način ušile njegovu ljubav svojom ljubavlju i spojili se zauvek.

Igla, slika, ogledalo, vlas kose i komad njegove odeće su bili glavni predmeti ljubavne magije.

Ukoliko ste se već spremile na neki od poduhvata iz ovog teksta, moram vas razočarati. Ljubavna magija ne koristi slepe miševe, menstrualnu krv niti prstenje, tako da ste u zabludi a i riziku ako pokušavate recepte svojih baka. Za ljubavni ritual biće potrebno da pronadjete stručnog magičara koji poznaje zakone energije potrebne da bi se sprovela i ostvarila ljubavna magija.
93
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane Nea poslato Septembar 19, 2018, 08:17:39 pre podne »
Ljubavna magija

Ako se desi raskid, nije sve izgubljeno, ljubavni rituali Vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja daje najbolje rezultate na je bela ljubavna magija. Osim za povratak izgubljene ljubavi, ova magija se koristi i za vezivanje voljene osobe. Iako kažu da žene najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se često izvode i za muškarce. Predmeti koji se koriste u ritualima ljubavne magine su: konac, prsten, ogledalo, slika voljene osobe.

Rituali za budjenje osećanja, rituali za privlačenje ljubavi, magija za udaju i ženidbu, magija za neuzvraćenu ljubav, rituali vezivanja – svi se koriste za povratak izgubljenog partnera.

Takodje postoje i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je da ritual izvodi znalac i to u pravo vreme – obično u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije. Kada nabavi sve ove predmete, magicar se pripremi psihički i sačeka veče punog meseca. Tada uzima sliku sveću, ogledalo i sliku koju okrece prema mesecu. Dok ovo radi, fokusira se i izgovara tajnu molitvu.  Ovo ponovlja 3 puta. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi. Zatim pise zapis na fotografiji osobe koju dalje čuva od pogleda drugih ljudi.

Uspeh ljubavne magije pokazuje se tako što se nakon rituala voljena osoba vraca u zagrljaj.
94
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna crna magija
« Poslednja poruka od strane Dorotea poslato Septembar 18, 2018, 04:08:19 posle podne »
Crna magija za ljubav

Dok je živeo sa mnom zlostavljao me je mentalno i verbalno. Ljubomora je postala nepodnošljiva. Počela sam da se plašim da će me uskoro i fizički maltretirati. Tražila sam ko radi skidanje crne magije, da me oslobodi od pakla u koji sam zapala. Grigor Harmis Yousif me je spasio. Konačno, kada sam bila oslobodjena od crne magije, on je našao stan i otselio se. Razmišljala sam zatim da uradim crnu magiju za ljubav, da pokušamo ponovo skupa, ali nakon svih stresova, trebala sam malo mira. Poslala sam mu poruku da me nikada vise ne kontaktira i zatim ga zablokirala. 

Ispostavilo se da crna ljubavna magija ima jako lose dejstvo na osobu. Simptomi ludila, nervoze i ljubomore su konstantno prisutni dok su harmonija i ljubav najmanje zastupljeni. Saznala sam malo više o ritualima i skontam da sam propustila vaznje cinjenice. Jedno je ljubavna magija a sasvim nesto drugo je crna magija za ljubav.

Savet i oprez svima, crna magija za ljubav je losa. Bela ljubavna magija donosi ljubav i slogu. To su dva veoma različita rituala za ljubav.

Ali srećom, reagovala sam na vreme i izvukla se.
95
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Iskustva
« Poslednja poruka od strane Nea poslato Septembar 18, 2018, 03:12:16 posle podne »
O iskustvu sa ljubavnom magijom mogu reci da je bilo uzbudljivo.

Ljubavna magija koju sam namenila momku kog sam upoznala na studijama. Mi smo bili u semi ali bio je tako malo uobrazeni snob, nije odgovarao na pozive i poruke sto me je dovodilo do besa. Napravila sam ritual, radio je covek spomenut u postu gore. Ljubavna magija je delovala kroz nekih desetak dana, uobrazenko je sada taj koji zove i koji je naucio kako da me postuje. Tako da, ljubavna magija - iskustvo, previse dobro.
96
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna Magija Iskustva
« Poslednja poruka od strane Kiki poslato Septembar 18, 2018, 03:01:52 posle podne »
Takodje imam iskustva sa Grigorom, radio mi je ljubavnu magiju i udala sam se za coveka kome su namenjene ljubavne čini.

Ako se odlučite za ritual, iz mog iskustva preporučujem da vam radi Grigor Harmis Yousif, kontakt je na stranici:

https://ljubavnamagija.site123.me
97
Ljubavna Magija / Re: Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?
« Poslednja poruka od strane FilimonBalt poslato Septembar 18, 2018, 12:19:57 posle podne »
Ljubavna magija za vracanje voljene osobe, neuzvracenu ljubav i privlacenje ljubavi u zivot

Ljubavna magija je uvek izazivala najveci interes medu ljudima.

Istrazivajuci ljubavnu magiju, nalazimo na iskustva koja nikoga ne ostavljaju ravnodusnim.

Za ljubavnu magiju se opredeljuju svi koji zele pridobiti srce voljene osobe ili vratiti izgubljenu ljubav. 

Ljubavna magija za privlacenje ljubavi

Ovaj ritual se radi nocu uz tajnu molitvu kada mladi Mesec iz dana u dan postaje sve puniji. Ljubavna magija je gotovo uvek delotvorna.

Ove bajalice za ljubav obavezno prati izrada mantre i amajlije. Obred ne moze da izvodi ljubavnik, vec samo opsenar, to jest spravljac ljubavnih cini, magijski prakticar.

Ljubavna magija za budjenje ljubavi

U svetu postoji veoma veliki broj ovakvih cini. U principu, one prate obrazac slican onome koji se koristi za svaki ljubavni ritual. Razlika je u molitvi koja se mora ponoviti sedam puta, i mora se postovati pravilo da se o uradjenom obredu nikada nikome ne prica.

Glavna misao kod onih koji se opredeljuju za ljubavnu magiju je: Da poludi za mnom, Da me zeli, Da me zavoli, Da ne moze bez mene.

Ljubavna magija rasplamtava ceznju i zelju kod osobe koju zelimo da osvojimo.

Ljubavna magija za neuzvracenu ljubav

Neuzvracena ljubav povod je mnogih ljubavnih zapisa, hamajlija, talismana i magijskih rituala. U slucaju da zena napusta muza ili da zavoli nekog drugog muskarca, koriste se ljubavne cini za vracanje voljene osobe. Ovaj obred se izvodi uvece i ponavlja nekoliko puta sve dok se voljena osoba vrati.

Ljubavna magija je umece, molitva i naredba nebu, zemlji i jakoj sili da se izgubljena ljubav vrati.

Ljubavna magija za pridobijanje ljubavi

Odvajkada, glavna briga mnogih muskaraca i zena jeste da osvoje i pridobiju ljubav osobe koju vole. Sa ritualom ljubavne magije to je sasvim jednostavno.

Magijski prakticar na sebe prima snagu Univerzuma i molitvom dopire do srca osobe ciju ljubav zelimo osvojiti. Tada sudbina ukrsta nas put sa njenim/njegovim putem i partneri se ponovo sastaju i niko ih vise ne moze razdvojiti.
98
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Arnela poslato Septembar 15, 2018, 06:52:05 pre podne »
Zelim vratiti bivsu ljubav. Znam da se za to radi ljubavna magija za vracanje voljene osobe. Ali zanima me da li je dovoljan samo jedan ritual?

Evo sta se meni desilo. Ljubavna magija na daljinu je delovala i momak se vratio. Grigor Harmis Yousif mi je radio ritual i jako sam zadovoljna. Nego, odlazak momka me je toliko poremetio da kada se vratio ja sam se bojala da ce ponovo da me napusti i pitala sa Grigora da mi uradi jos jedan ritual samo namenjen za to, da vise ne odlazi od mene. Medjutim on mi je covek lepo rekao da nema potrebe za tim jel to je vec napravljeno u sa ritualom ljubavna magija za vracanje voljene osobe.

Ali, kako sam ja tvrdoglava, kontaktiram drugu osobu da mi radi i shvatim da sam pogresila sto nisam poslusala Grigora. Dobila sam nesto sto je sasvim neprirodno.

Nakon prvog ljubavnog obreda sam dobila tacno sta sam zelela, momak se vratio i bio je super prema meni, pazljiv taman onoliko koliko treba, sa merom. Nakon ovog drugog rituala koji je bio apsolutno suvisan, poceo je cudno da se ponasa, neprirodno. Zove previse i ne moze da podnese ako smo jedan dan razdvojeni, sto je pocelo da me gusi.

Zato ti je moj savet, uradis jednom i ako se momak vrati, znaci da je ljubavna magija delovala i tu se zaustavi, ne treba vise nista, dovoljan je samo jedan ritual.
99
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Fabian Lucis poslato Septembar 15, 2018, 06:18:09 pre podne »
Ljubavna magija za vracanje voljene osobe se radi samo jednom. Nije potrebno da nakon toga radite niti jedan drugi ritual jel on ukljucuje i emotivno vezivanje i vernost.

Ako je neko vec u vezi ili u braku, a samo zeli povecati strast ili osecanja partnera, onda se radi ritual koji je za to namenjen. A kada se radi da se voljena osoba vrati, nema potrebe da se dodatno radi za povecanje emocija niti za strast jel je u ritual za vracanje bivse ljubavi ukljucena i mantra za osecanja. Eventualno mozete uraditi samo jos zastitu, protiv uroka I da osigurate sretnu buducnost i uspeh na svim poljima.
100
Ljubavna Magija / Re: Q&A Ljubavna Magija: Pitanja i Odgovori
« Poslednja poruka od strane Olivera poslato Septembar 15, 2018, 06:09:17 pre podne »
Zelim vratiti bivsu ljubav. Znam da se za to radi ljubavna magija za vracanje voljene osobe. Ali zanima me da li je dovoljan samo jedan ritual?