Vesti

SMF - Just Installed!

Ljubavna magija - Kako da se slepo zaljubi u vas?

Admin · 11368

Dino

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 4
Odgovor #15 poslato: Septembar 11, 2018, 01:40:09 posle podne
Hvala najlepse.  :)

Veceras cu kontaktirati i nadam se da ce i meni pomoci. Pisacu ovde kako se stvari odvijaju. Volim je i trebam ljubavni ritual da bih je vratio i usrecio, bez ikakvih losih namera.Adnana

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #16 poslato: Septembar 11, 2018, 01:50:29 posle podne
Onda samo napred. Ljubavna magija ce ti sigurno doneti samo dobro i pozitivno. Jel radis ritual u svrhu obostrane srece. Moja drugarica je radila na primer vudu osvetnicku magiju i to nikako nije dobro. Njen cilj je bio cista osveta, znaci nikakva ljubav niti ljubavne cini vec je samo htela da mu se osveti i da on pati a ne da se pomire. Na kraju je ona patila. Karma je kucka. Ali magija za ljubav je plemenita i tvoje zelje su plemenite, ti samo zelis ljubav sto i treba da bude jedini cilj kada se pravi ljubavna magija.  :)FilimonBalt

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 11
Odgovor #17 poslato: Septembar 18, 2018, 12:19:57 posle podne
Ljubavna magija za vracanje voljene osobe, neuzvracenu ljubav i privlacenje ljubavi u zivot

Ljubavna magija je uvek izazivala najveci interes medu ljudima.

Istrazivajuci ljubavnu magiju, nalazimo na iskustva koja nikoga ne ostavljaju ravnodusnim.

Za ljubavnu magiju se opredeljuju svi koji zele pridobiti srce voljene osobe ili vratiti izgubljenu ljubav. 

Ljubavna magija za privlacenje ljubavi

Ovaj ritual se radi nocu uz tajnu molitvu kada mladi Mesec iz dana u dan postaje sve puniji. Ljubavna magija je gotovo uvek delotvorna.

Ove bajalice za ljubav obavezno prati izrada mantre i amajlije. Obred ne moze da izvodi ljubavnik, vec samo opsenar, to jest spravljac ljubavnih cini, magijski prakticar.

Ljubavna magija za budjenje ljubavi

U svetu postoji veoma veliki broj ovakvih cini. U principu, one prate obrazac slican onome koji se koristi za svaki ljubavni ritual. Razlika je u molitvi koja se mora ponoviti sedam puta, i mora se postovati pravilo da se o uradjenom obredu nikada nikome ne prica.

Glavna misao kod onih koji se opredeljuju za ljubavnu magiju je: Da poludi za mnom, Da me zeli, Da me zavoli, Da ne moze bez mene.

Ljubavna magija rasplamtava ceznju i zelju kod osobe koju zelimo da osvojimo.

Ljubavna magija za neuzvracenu ljubav

Neuzvracena ljubav povod je mnogih ljubavnih zapisa, hamajlija, talismana i magijskih rituala. U slucaju da zena napusta muza ili da zavoli nekog drugog muskarca, koriste se ljubavne cini za vracanje voljene osobe. Ovaj obred se izvodi uvece i ponavlja nekoliko puta sve dok se voljena osoba vrati.

Ljubavna magija je umece, molitva i naredba nebu, zemlji i jakoj sili da se izgubljena ljubav vrati.

Ljubavna magija za pridobijanje ljubavi

Odvajkada, glavna briga mnogih muskaraca i zena jeste da osvoje i pridobiju ljubav osobe koju vole. Sa ritualom ljubavne magije to je sasvim jednostavno.

Magijski prakticar na sebe prima snagu Univerzuma i molitvom dopire do srca osobe ciju ljubav zelimo osvojiti. Tada sudbina ukrsta nas put sa njenim/njegovim putem i partneri se ponovo sastaju i niko ih vise ne moze razdvojiti.Nea

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #18 poslato: Septembar 19, 2018, 08:17:39 pre podne
Ljubavna magija

Ako se desi raskid, nije sve izgubljeno, ljubavni rituali Vam mogu pomoći da povratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja daje najbolje rezultate na je bela ljubavna magija. Osim za povratak izgubljene ljubavi, ova magija se koristi i za vezivanje voljene osobe. Iako kažu da žene najčešće praktikuju ovu vrstu rituala, oni se često izvode i za muškarce. Predmeti koji se koriste u ritualima ljubavne magine su: konac, prsten, ogledalo, slika voljene osobe.

Rituali za budjenje osećanja, rituali za privlačenje ljubavi, magija za udaju i ženidbu, magija za neuzvraćenu ljubav, rituali vezivanja – svi se koriste za povratak izgubljenog partnera.

Takodje postoje i rituali za ljubav i strast. Da bi se oni uspešno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Da bi energija mogla da se pošalje u Svemir, neophodno je da ritual izvodi znalac i to u pravo vreme – obično u vreme rastućeg punog meseca, koji zapravo simbolizuje rast energije. Kada nabavi sve ove predmete, magicar se pripremi psihički i sačeka veče punog meseca. Tada uzima sliku sveću, ogledalo i sliku koju okrece prema mesecu. Dok ovo radi, fokusira se i izgovara tajnu molitvu.  Ovo ponovlja 3 puta. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi. Zatim pise zapis na fotografiji osobe koju dalje čuva od pogleda drugih ljudi.

Uspeh ljubavne magije pokazuje se tako što se nakon rituala voljena osoba vraca u zagrljaj.Pretty

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #19 poslato: Septembar 19, 2018, 09:22:14 pre podne
Svi smo se nekada pitali i Kako da me zavoli, Kako da ga osvojim, Kako da ga zadržim, Kako da ga vratim, Kako da se zaljubi u mene, i tako dalje.

Ali uprkos tome što ste lepi i dobri prema njemu, on ipak nije ostao vaš ili veran. Ne znate da li su muškarci prosto takvi ili ste pogrešno učili kako osvojiti i zadržati muškarca.

Nešto ne štima, jer nikako da ga upecate da bude veran i samo vaš.

Ako ste pomislile da nema nade, ima. Jel pored raznih taktika i psihičkih trikova, postoji i ljubavna magija.

Recepti iz doba naših baka takodje nam govore da su se i tda praktikovali razni rituali i bajalice da momak bude veran. Baš po tim receptima, mnoge devojke koje žele zadržati partnera, spravljaju razne napitke koje sipaju u kafu voljenoj osobi i daju mu da popije.

Koliko god vam to zvučalo odvratno, postoje i gora učenja. Koliko daleko su žene nekada išle, govori i to da su za ljubavni ritual koristile mrtvački prsten. Zamislite šta su sve bile spremne da osvoje srve voljene osobe magijom, i koliko su morale biti spretne da sa ruke mrtvaca skinu prsten. Mrtvački prsten koristile su tako što su kroz njega gledale onog koga žele da osvoje, da se udaju za njega ili da ga vrate sebi i osiguraju njegovu vernost.

Sledeći trik nije bio ništa manje zahtevniji od prethodna dva, a namera je ista: Ljubavni ritual.

Žene su hvatale slepe miševe i odsecale im krila koja su zatim stavljale u vodu kojom su kuvale kafu muškarcu koga vole verujući da će nakon ispijene kafe, on postati slep za druge žene. Napominjem da ništa od navedenog nije uspešno i da time nećete postići ništa osim što će vaš dragi zaraditi stomačni virus.

Ništa manje riskantan poduhvat nije ni u sledećem pokušaju. Koliko su daleko žene išle u osvajanju u ljubavi, čak su se penjale na krov kuće mladića kako bi skinule jedan crep koji su zatim čuvale ispod jastuka. Verovale su da će na taj način sačuvati i njegovu ljubav.

Jedna od vradžbina zahtevala je da se vlas kose provuče kroz iglu i ušije je u njegov džemper. Mislile su da su na taj način ušile njegovu ljubav svojom ljubavlju i spojili se zauvek.

Igla, slika, ogledalo, vlas kose i komad njegove odeće su bili glavni predmeti ljubavne magije.

Ukoliko ste se već spremile na neki od poduhvata iz ovog teksta, moram vas razočarati. Ljubavna magija ne koristi slepe miševe, menstrualnu krv niti prstenje, tako da ste u zabludi a i riziku ako pokušavate recepte svojih baka. Za ljubavni ritual biće potrebno da pronadjete stručnog magičara koji poznaje zakone energije potrebne da bi se sprovela i ostvarila ljubavna magija.Alen

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #20 poslato: Septembar 19, 2018, 11:22:23 pre podne
Zar niste sve žene oduvek bile pomalo veštice? Kada je u pitanju ljubav spremne ste na sve.

Ljubavna magija koju je narod praktikovao ranije, kao u tekstu sto si napisala nije funkcionalna. Ipak je ljubavna magija nauka a rituali se sprovode ne po tim procedurama vec po mnogo složenijim koji uključuju poznavanje i manipulaciju energijom.

Ali zabavno je potsetiti se na verovanja starih naroda sto se tice ljubavne magije pa cu se i sam nadovezati na tvoj post i navesti rituale koje su naši pretci koristili.

Ljubavna magija preko prstena

Prsten je uvek simbolizovao večnost, trajanje, večnu ljubav. Par ga razmenjuje na venčanju jer se veruje da će pojačati povezanost, jedinstvo i zajedničku sudbinu.

Za ljubavne rituale najbolje se koristila i venčana burma iz crkve kako bi se magija ostvarila.

Prvi ritual sa prstenom uključivao je burmu, čaša sa vodom, ogledalo i sveću.

U gluvo doba noći, tačnije iza ponoći, ispred ogledala se palila sveća, a prsten vezan na koncu se spuštao nad čašom sa vodom i zatim su se brojali otkucaji. Broj otkucaja označavao je godine kada ćete se devojka udati. Kada prsten završi sa otkucavanjem, kroz njega su gledali verujući da će se lik sudjenog pojaviti u odsjaju sveće u ogledalu.

Drugi ritual je bio malo lakši.

Noć uoči nekog velikog praznika, stavljali su burmu ispod glave i tonuli u san dok misle na momka koji im se sviđa. Sutradan se su cura mora potruditi da vidi momka i  da ga pogledate kroz prsten i zamislite želju da bude sa njim. Ukoliko momak primeti njen pokušaj, onda se magija ne bi važila.

Ljubavna magija preko kose

Komplikovanije je bilo za izvodjenje, ali žene nisu bile lenje kada su želele da simpatija obrati pažnju na njih.

Ono što je ovaj ljubavni ritual zahtevao je je pramen njegove kose.

Kosa se stavljala u flašicu sa vodom i stavljala ispod dušeka da bi se na tome spavalo tačno četrdeset noći. Važno je bilo da prva noć bude pun mesec. Kada prođe četrdeset noći, od te vode se simpatiji kuvao čaj ili kafa. Verovalo se da ce time osvojiti voljenu osobu.

Ova ljubavna magija se ponavljala nekada i po tri puta.

Ljubavna magija sa krvlju

Srećom nisu koristile ničiju krv već sopstvenu, kao parče njegove odeće, igla i ruzmarin.

Igla je služila da se ubode prst i krvlju ispišu imena na parčetu platna. Zatim se u to zavijala  grančica i to se čuvalo ispod jastuka. Ovaj ljubavni ritual se koristio kada je trebalo vratiti voljenu osobu.

Ljubavna magija kada je mlad mesec

Ovu ljubavnu magiju sprovodili su na prvi izlazak mladog meseca.

Ugljem se na papiru pisala imena i ime vaše ljubavi čim se mladi mesec pojavio na nebu. Devojke su ostajale budne celu noć jel je u zoru trebalo spaliti papir i prosuti pepeo na sve četori strane sveta.

Za drugi ritual ljubavne magije bila je potrebna crvena sveća sa urezanim imenima. Po izlasku mladog meseca palila se sveću i u roku od sat vremena u četiri serije po petnaest puta trebalo je izgovoriti ime voljene osobe i želju vezanu za njega. Zatim se sveća ugasi i stavlja pod jastuk. U cik zore ponovo se pali sveća i sve ponavlja kao i prethodne večeri.

Verovalo se da ukoliko se sveća ne ugasi, videćete kako se vradžbine će se ispuniti. A ako se ugasi, onda se ljubavna magija mora ponoviti pri sledećem izlasku mladog meseca.Maden

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #21 poslato: Septembar 20, 2018, 07:40:17 pre podne
Ljubavna magija: Da se vrati voljena osoba

Ritual ljubavne magije je namenjen kako zenama tako i muskarcima.

Ljubavna magija nije samo ritual koji vam moze pomoci da vratite izgubljenu ljubav, vec moze povecati i strast kod osobe sa kojom ste u vezi ili braku.  Po iskustvima, najpoznatija ljubavna je cista bela magija za ljubav. 

Moze se izvoditi na daljinu preko slike a moze se koristiti i kao zastita protiv uroka i zlih ociju onih koji su ljubomorni na vasu ljubav. Neki od predmeta koji se koriste u ritualu su: igla, ogledalo, konac, prsten, med.

Bilo da se radi Ljubavna magija za vracanje voljene osobe ili Magija za privlacenje ljubavi u zivot, Magija za udaju, Magija za zenidbu, vazno je da se vradzbina izvede u pravo vreme. Svaki od ovih rituala iziskuje da imate fotografiju voljene osobe koju magicar koristi kako bi ka njjemu/njoj usmerio energiju a koja dalje doprinosi porastu osecanja.

Upravo zato se ovaj ritual pravi kada je pun mesec, rastuci. Predmeti se slazu na magijski oltar i zatim se najpre pali sveca crvene boje koja je jasan simbol za ljubav. Konac se vezuje u cvor i magicar pocinje citati molitvu i izradjivati wazaif. Plamen sveće treba da traje dok se sam ne ugasi ili dok se sveća skroz ne istopi.

Zaostali vosak se zatim zakopava u zemlju a fotografija voljene osobe se cuva zajedno sa napravljenim wazaifom nad cime se u narednih 40 dana cita molitva.

Ovo je najuspesnija ljubavna magija i veoma mali broj ljudi zna kako se ona izvodi.

Sto se strucnosti tice, ja cu pohvaliti vec pomenutog gospodina, Grigor Harmis Yousif;

https://ljubavnamagija.site123.me

Covek koji ne samo da godinama uspjesno radi ljubavne rituale vec se bavi i naucnim istrazivanjem magije za ljubav.Ante

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #22 poslato: Septembar 20, 2018, 11:06:07 pre podne
Ljubavna magija, čini za vezivanje nevernog partnera.

Prevareni partner je često razočaran. Prevaru ce oprostiti ali se plasi da ce supružnik, partner koji je izvršiti preljubu, prestati da voli.

Vlasi zato imaju mnogo rituala za očuvanje porodične sreće. Verujući da zmija donosi sreću, Vlaške vračare pored izvora razapinju belu maramu, nadajući se da će, kad se napije vode, zmija na njoj ostaviti svoju krunu koja donosi sreću i blagostanje. Mada za spravljanje moćnih ljubavnih napitaka služe i zmijska kost, sasušen jezičak ili košuljica, koja simbolizuje večnu mladost i besmrtnost.

Ljubavna magija kod Vlaha veoma je razvijena, a svaka vlaška vračara zna ljubavne bajalice da se zaljubljivanje i trajno veže za tebe. Najčešći obredni predmet u ovim ritualima je katanac, simbol zarobljavanja i oslobađanja. Iz kuće onog kome se vrača uzimaju se crveni i beli konac, šećer i voda, a svim ovim predmetima, u zavisnosti od konkretne mađije, dodaju se i posebni predmeti. Jedan od obreda ljubavne vlaške magije izgleda ovako: dok je još noć, pred svitanje, vračara se sa osobom koja je naručila bajanje upućuje ka potoku koji teče u pravcu istok-zapad.

Kad dan na horizontu počne da se beli, vračara opkorači potok, strukom bosiljka udara po vodi, a zatim njime prska teglu s medom. Izgovara obredne reči: „Stavila mi na glavu mesec sjajni, na prsa bleštavo sunce, na ramena dve zvezde Danice, na leđa ružu crvenu, po naručju i bedrima sitne zvezde, da ceo svet gleda u njih, a sa još većim žarom (tu se kaže ime onog koji se privlači), da mu ne daju mira ni kad leži, ni kad spava, ni kad priča, dok meni ne dođe da sebi srcu olakša...“ Medom iz one teglice vračara maže usne, trepavice, obrve i prste („da se željena osoba za njih zalepi“) osobe koja je bajanje naručila.

Drugi obred sa istim ciljem je, naizgled, jednostavniji: treba prići drvetu dok se sa njega oglašava ova ptica, odlomiti parče kore, na njemu probušiti rupicu i reći: „Kao što ti kukavice kukaš, tako da i (ovde se kaže ime onog koji se želi) kuka za mnom“. Posle se ta osoba pogleda kroz onu rupicu u kori da bi se kletva izgovorena pod drvetom ostvarila.

Vlaška magija pomaže i kod neverstva: prevareni partner okupa male mačiće, one koji još nisu progledali, i ta se voda podmetne partneru koji je počinio preljubu da je popije. Veruje se da on posle vidi samo supružnika.

A može i ovako: prevareni uzme jaje kukavice, izbuši ga iglom i pažljivo izduva sadržaj. U šuplju ljusku, zatim, stavljaju se usitnjene dlačice koje rastu ispod pazuha oba partnera, rupica na njemu zapečati se voskom, i takvo jaje se u ponoć sakrije u nekakvoj šupljini zida kuće. A amajlija protiv neverstva, koja se daruje supružniku, pravi se na sledeći način: nađu se puž koji nosi dve slepljene kućice i slepi miš. Puž se ubije i kućice očiste, a šišmišu se odseku vrhovi krila i stave u puževe kućice, pa zaliju voskom. Užarenom iglom probuše se rupice na kućici i kroz njih provuče lančić, da bi amajlija mogla da se nosi oko vrata.

Ljubavne bajalice

Dok spravljaju med koji izaziva zaljubljivanje, vračare izgovaraju: „Slatki mede, vodi me do (ime voljenog), ne daj mu da jede, ne daj mu da pije, ne daj mu da spava, ne daj mu da misli, nek ne može bez mene. Nek se ugreje kao vatra, nek se usija kao žar dok ne dođe do mene da vidi moje oči, da vidi moje usne, da vidi moje telo. I kako se lepi testo za ruke, kako se lepi čičak za vunu, kako se lepi pčela za cvet, nek se (ime voljenog) prilepi za mene".Meho

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #23 poslato: Septembar 20, 2018, 11:16:10 pre podne
Mocna ljubavna magija

Kada je rec o ljubavnoj magiji, mi Vlasi verujemo u vlašku magiju. To nam je u genima. Ljubavna magija, Vlaška magija je deo naše tradicije. Oduvek je postojala i zauvek će postojati. Jednostavno, mi živimo sa tim.

Međutim, ono što se meni desilo pre nekoliko godina, prevazilazi čak i najkošmarnije snove. Jedna moja poznanica, iz susednog sela, bila se zagledala u mene, a da ja to nisam znao. Prilikom nekoliko naših susreta, a uvek je to bilo u društvu zajedničkih prijatelja, ona je meni pokušavala da stavi do znanja da joj je stalo do mene. Na žalost, ili na sreću, ja to nisam shvatio, pa je ona rešila da za moje osvajanje angažuje jednu babu, vračaru iz Vratne. Ja, do tada pun one muške snage, odjednom shvatim da moja seksualna moć, ali i snaga uopšte, drastično opada.

Kao i svaki Vlah, pomoć sam i ja zatražio od vračare. Međutim, ta prva vračara koju sam posetio, nije uspela da reši moj problem. Isto je bilo i sa drugom, trećom. A meni je bivalo sve gore i gore. U predelu donjeg stomaka nešto me je seklo kao nožem. Bezbroj puta na dan. Izgubio sam apetit. Svako jelo mi se gadilo, imao sam neprestane mučnine i stalnu vrtoglavicu. Naglo sam gubio na težini, tako da su se moji ukućani uplašili da bolujem od neke opake bolesti i insistirali da moram kod lekara.

Međutim, lekarski nalazi i analize krvi i urina nisu ništa pokazivali. Medicina nije mogla pronaći razlog takvog mog stanja. I onda, kada mi je već i sam život, bio doveden u pitanje, jedna vračara je uspela da reši moj problem. Njoj je pošlo za rukom da skine čini koje mi je druga vračara napravila. Gotovo trenutno mi se povratio apetit, glava razbistrila, a snaga počela da se vraća. E ta vračara mi je rekla da one pre nje nisu mogle da razbiju čini jer je u njihovom pravljenju korišćena – menstrualna krv!Fabian Lucis

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
  • Poruke: 15
Odgovor #24 poslato: Septembar 22, 2018, 12:46:37 posle podne
Ljubavna magija - Magija za ljubav

Želeti da vratite bivšeg ili bivšu je normalna faza posle raskida i nakon dužeg ili kraćeg vremena, ako joj dopustite, prolazi. Ukoliko potraje i nikako da prođe, znatno korisnije od pokušaja da obnovite vezu koja ponovo neće uspeti bilo bi potražiti pomoć stručnjaka.

Bili ste u vezi i ostavljeni ste. To vas veoma boli, bivši ili bivša vam jako nedostaju, još uvek ih volite i samo razmišljate o tome kako da ih vratite:

- Kako vratiti voljenu osobu?
- Kako vratiti njegovu/njenu ljubav?
- Kako da me zavoli?
- Kako da se ponovo pomirimo?

Odgovor je samo jedan: LJUBAVNA MAGIJA.

O tome da li je to uopšte dobra ideja i ne razmišljate znate samo da želite vratiti voljenu osobu. Šta biste mogli da učinite?

Ovakvom problemu različiti su pristupi – baš kao što se razlikuju i reakcije na raskid. Nekada će ostavljeni partner/partnerka da prihvate novonastale činjenice, da tuguju neko vreme i da onda nastave sa svojim životom. A nekada neće preboleti bivšeg dragog ili dragu, već će učiniti sve da ih vrate, što najčešće ne vodi ni do kakvog povoljnog ishoda.

Nekada se ostavljeni partner potrudi da deluje kao drugačija osoba, da deluje kao idealni partner za svog bivšeg dragog ili dragu. A onda, kada uspe da vrati voljenu osobu, vrati se starom obrascu ponašanja. Naravno, veza ponovo propadne.

Druga varijanta jeste da se ostavljeni partner na sve moguće načine potrudi da ponovo osvoji bivšeg dragog ili dragu i konačno uspe u tome. Onda bude onaj ili ona koji raskine vezu. Ni jedno ni drugo nije zdravo ponašanje, niti dovodi do bilo kakvog poboljšanja u životu bilo kojeg od partnera.

Da li to znači da je greška vratiti bivšeg ili bivšu? Ne, ali da bi veza koju ponovo počnete mogla da ima ikakve šanse za uspeh, i vi i vaš bivši ili bivša morate se zaista promeniti, ne samo nakratko dok traje osvajanje, već trajno. Ovakvi kakvi jeste niste mogli da funkcionišete zajedno, inače ne bi ni došlo do raskida – prema tome, ako se ne promenite na bolje, ni obnovljena veza neće uspeti, samo ćete oboje ponovo biti povređeni. A ljudi se najčešće ne menjaju u toj meri.FilimonBalt

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 11
Odgovor #25 poslato: Septembar 22, 2018, 12:56:03 posle podne
Ljubavna magija je rad na vraćanju partnera sa kojim ste rastavljeni.

Dodao bih samo da nije ljubavni ritual - nije greh. Greh je raditi protiv ljubavi.

Ljubavna magija radi u korist ljubavi.Fabian Lucis

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
  • Poruke: 15
Odgovor #26 poslato: Oktobar 28, 2018, 09:13:07 pre podne
Ljubavna magija

Ljubavni ritual podrazumeva korišćenje ljubavnih bajalica, zapisa za ljubav, ljubavnih hamajlija itd.

Ljubavna magija se praktikovala jos pre hiljadu godina i čarolije se koriste i danas.

Evo nekih bitnih faktora koje Mag treba pratiti kako bi se bacila efektivna ljubavna magija.

Pre nego Mag počne ljubavni ritual, pravi zaštitu koja poboljšava vaše mentalno stanje i energiju koja vas okružuje. Kao i zaštitu od negativnih entiteta. To je razlog zašto iznenada dobijete onaj  osećaj samopouzdanja i sigurnosti.

Zatim se Mag usmerava ka vašoj zelji. Ako se radi ljubavna magija za vracanje voljene osobe ili da biste privukli ljubav u svoj život, budite svesni da će vam se ostvariti ono što tražite.

Kada se ljubavni ritual zavrsi, ne trebate se brinuti na bilo koji način. Budite sigurni da su stvari već počele da se pokreću. Vaše telo i mentalni sklop su postali energetski receptori, magneti za privlačenje osobe koju želite.

Ne kažem da ne razmišljate o ljubavnoj magiji ali ne trebate brinuti o istoj jel zasigurno ćete dobiti ono što želite.

Stoga, kada je ljubavna magija napravljena, jednostavno pustite i sačekajte rezultat koji nikako neće izostati.