Vesti

SMF - Just Installed!

Ljubavna Magija Iskustva

FilimonBalt · 15700

Josif

  • Newbie
  • *
    • Poruke: 1
Odgovor #60 poslato: April 05, 2019, 03:14:08 posle podne
Bok

Drago mi je da su posjetioci ovog dijela foruma dobro potkrijepljeni saznanjima na temu ljubavna magija.

Posto je tema otvorena za sve one koji su imali iskustva sa ljubavnim ritualima, da podjele svoju pricu i opisu svoje iskustvo, bicu slobodan da isto I uradim.

Imao sam problijema jer cura sa kojom sam bio u vezi oko pola godine, nije vise zeljela tolerisati moja svrljanja okolo. Jesam kriv I zaista sam se kajao zbog toga ali kada te jednom uhvate na djelu, tesko da ti ponovo vjeruju...

Dosao do kontakta na slijedecem forumu:

http://lyubovnayamagiya.ru/forums/showthread.php?tid=1

Prvo mi je zvucalo nemoguce da ce ljubavna magija za vracanje voljene osobe tek tako vratiti osobu koja je itekako povrijedjena sa moje strane. Ali nisam imao drugog izbora osim da vjerujem I nadam se..

Nakon razgovora, odlucio sam da pokusam, pa sta bude.. Uradjen je ljubavni ritual za vracanje voljene osobe i evo sta se promjenilo od tada...Nakon 12 dana promjene su bile ocite. Cura koja me ignorirala I koja se klela da me ne zeli vise cuti ni vidjeti, pocela je zvati I cak se ona meni izvinjavala sto mi nije vjerovala kada sam govorio da se iskreno kajem.

Nakon ljubavnog rituala, moj zivot je krenuo u drugom smjeru. Danas poslije godinu dana nase veze mogu da kazem da sam dana kada sam narucio ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe, doneo ispravnu odluku, jednu od najpametnijih odluka u zivotu.

Zahvaljujući ljubavnoj magiji, nekako sam i naucio pravo voljeti. Shvatio sam da nam zivot oduzima neke stvari kako bi nam dao nesto mnogo bolje i vrijednije. Sada ne mogu zamisliti zivot bez njenog osmjeha. Ponekad mi se desava da je satima gledam dok spava i zahvalan sam da mi je ljubavna magija pomogla i vratila me na pravi put. Zato cu se uvjek truditi da od sebe dam sve kako bi na licu moje cure vidio samo srecu.

Posto sam ja takodjer lutao trazeci rijesenje, dobra je ideja da ostavimo kontakte onih koji su nam pomogli.  Evo i ja cinim isto, kontak je ovdije:

https://carstvomagije.wordpress.com

A ISKUSTVA SA LJUBAVNOM MAGIJOM mozete vidjeti ovdije:

http://lyubovnayamagiya.ru/forums/showthread.php?tid=1