Vesti

SMF - Just Installed!

Ljubavna Magija Na Daljinu

FilimonBalt · 12278

FilimonBalt

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 11
poslato: Septembar 11, 2018, 08:35:10 pre podne
Ljubavna magija na daljinu

Ljubavna magija na daljinu se baca ako je osoba koju volite daleko od Vas, ako niste u kontaktu ili ako se plasite da je izgubite zbog svih iskušenja dok niste u blizini.

Ljubavna magija na daljinu je snažan ritual i izvodjenje čarolije ne zahteva vase licno prisustvo.

Osjećaji i emocije čine nas nepazljivima da cesto donosimo žurne odluke. Uzaludna borba da osvojimo necije srce nas umara toliko da ponekada zapadamo u ocaj. Ljubavna magija na daljinu pomaze nam u borbi za ljubav, kod pronalaženja ljubavi ili vracanja osobe.

Tako da kada osoba želi biti s nekim ali on ne zeli ni da prica sa njom, ljubavna magija na daljinu je jedina opcija.Zevs

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #1 poslato: Septembar 11, 2018, 02:06:52 posle podne
Ljubavna magija na daljinu je ritual pomocu kojeg se utice na voljenu osobu za koju zelimo da nas zavoli.

Ritual ljubavne magije na daljinu privlaci ljubav u zivot ili vraca voljenu osobu sa kojom zelimo da se pomirimo. Ovaj obred radi se pomocu slike voljene osobe nad kojom se sprovode ljubavne bajalice ili ljubavni sihiri na daljinu.

Ljubavna magija ne samo da miri dve osobe vec i stiti od negativne energije, uroka i zlih ociju. Za ovakav ritual se odlucuju podjednako sve generacije koje zele sacuvati brak ili vezu.

Mnogi parovi kada se razidju nemaju vise kontakta i u takvim situacijama, ljubavna magija na daljinu deluje kao izuzetna sila, ponovo privlaci voljenog/voljenu i on razmislja o vama, zove i insistira pomirenje.

Bez obzira da li je u pitanju magija sa slikom i ogledalom, bajalice, sihiri itd, svaki od ovih rituala se vrlo uspesno izvodi na daljinu.Fabian Lucis

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
  • Poruke: 15
Odgovor #2 poslato: Septembar 11, 2018, 02:19:10 posle podne
Ljubavna magija na daljinu takodje otklanja svaki vid negativnosti. Spada u belu magiju za koju se zna da je magija ljubavi, dok crna magija donosi patnju.

Kada se sprovodi ljubavna magija na daljinu, prate se Meseceve mene jel postoji tacno vreme odredjeno za izvodjenje ovog rituala.

Svaki dan ima dominaciju jedne planete i u toku jednog dana točno je određena satnica kada se započinje sa radom i kada ritual ljubavne magije na daljinu mora biti završen. Jedan dan se računa od svitanja zore i traje do zalaska sunca. Noć se dijeli od zalaska sunca pa sve do jutarnje zore, dakle analogno danu. Magičari moraju imati posebne prostorije gdje mogu nesmetano da rade ljubavni ritual.

Svaki magičar ima svoju tajnu receptutu koju čuva i ne smije je odavati nikome. U svakom magijskom obredu mora koristiti četiri elementa: voda, zrak, zemlja i vatra. Za vatru se koriste svijeće. Svijeće mogu biti napravljene od najrazličitijih boja a saka boja ima svoje značenje.

Pošto je to ljubavna magija na daljinu, pazljivo se biraju predmeti koji se koriste. Najučestaliji su ogledalo i slika voljene osobe.Anna

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #3 poslato: Septembar 11, 2018, 02:27:18 posle podne
Ja sam imala samo fotografiju od momka, nisam znala datum njegovog rodjenja pa je radjena ljubavna magija na daljinu sa slikom. Bilo je vrlo uzbudljivo iskustvo, pozitivno naravno.  ;DFilimonBalt

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 11
Odgovor #4 poslato: Septembar 13, 2018, 11:41:54 pre podne
Ljubavna magija na daljinu

Ljubavna magija je transcendentalna energija (necujna energija) koja se krece i prozima kroz sve ono sto je stvoreno kao i kroz dogadjaje.

Sama ljubavna magija je materija, koja ima sposobnost da deluje kroz druge materije i kroz situacije, na daljinu.

Onaj ko baca magiju, u toku rituala, ljubavne bajalice i namere utiskuje u specifinu frekvenciju ka onome kome je obred upucen. Zatim sledi delovanje, frekvenciju magije prvo prima astralni deo coveka, njegova aura, pa tek onda njegovo telo, cvrsta materija.

Ova tehnika, zvana ljubavna magija, deluje ne samo na stvari i ljude nego i na sled razlicitih buducih dogadjaja.Happy Girl

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #5 poslato: Septembar 20, 2018, 08:55:02 pre podne
Ljubavna magija na daljinu

Cesto se pitate se kako vratiti bivsu ljubav. Ne zelite prihvatiti odlazak voljene osobe a nemocni ste da bilo sta promenite. Pritom nemate vise nikakvog kontakta.

Vracanje bivse ljubavi je itekako moguce i u tome pomaze Ljubavna magija na daljinu.

Vracanje voljene osobe magijom na daljinu nije stetno i nema apsolutno nikakvih posledica. Ljubavna magija je zasluzna za pomirenje mnogih rastavljenih parova. Ritual je simbol srece i pomirenja.

Ljubavna magija na daljinu radi se rastavljenim parovima koji nisu vise u kontaktu niti postoji prilika da se sretnu. Nebitno koji je razlog rastavljanja u pitanju, magija za ljubav je toliko jaka da resava sve ljubavne probleme.

Ljubavni problemi mogu biti razlicite prirode, ljudski kao sto su: nerazumevanje partnera, mesanje okoline, prevara, ljubomora. Ili sticaj okolnosti kao sto je: crna magija, urok, energetska blokada ili nedostatak hemije sto sprecava porast osecanja i dalji razvoj veze.

Ljubavna magija na daljinu upravo tu pokazuje svoju delotvornost i spaja rastavljene.

Svaki ritual ima posebne namene:

- Ljubavna Magija za udaju / zenidbu,

- Ljubavna Magija za rastavljanje,

- Ljubavna Maija za vracanje partnera, pomirenje,

- Ljubavna Magija za privlacenje ljubavi u zivot,

- Ljubavna Magija za vezivanje partnera,

- Ljubavna Magija da zavoli,

- Ljubavna Magija za porast osecanja,

- Ljubavna Magija za strast;

Svaki ljubavni ritual koji donosi pomirenje i radja ljubav izmedju partnera je dobar ritual, bilo da je to ljubavna magija mislima, Vlaska magija, Bela ljubavna magija na daljinu i drugi.

Ukoliko vas je partner prevario i razlog raskida je izgubljeno poverenje i ljubomora, ljubavna magija na daljinu uspesno resava ovaj problem. Ljubav, veza i brak zasluzuju da budu sacuvani i ne trebate odustajati pogotovo zato sto postoji magija koja spaja rastavljene.

Ljubav je energija koja je svuda oko nas, mi je dajemo i ocekujemo istu za uzvrat iako je cesto ona neuzvracena. Ljubavni ritual cini da osecanja prestanu biti jednosmerna i da se povrate nama onoliko koliko pruzamo, koliko volimo.

Povratne informacije su vise nego pozitivne o cemu svedoce mnogi koji su imali iskustva sa ljubavnom magijom.

Ljubavna magija na daljinu ne koristi se samo u svrhu vezivanje partnera vec i za budjenje osecanja kao i za privlacenje ljubavi u zivot.

Mnogi se pitaju da li je ljubavna magija stetna a ono sto govore iskustva je da ritual nema posledica niti za vas niti za partnera. Cak i ukoliko se radi ljubavna magija za rastavljanje, treca osoba od koje zelite razdvojiti voljenu osobu nece biti povredjena vec ce naci sebi novu ljubav a vasa voljena osoba ce se vratiti vama.

Ljubavna magija je plemenita bas kao sto je to i ljubav, bezuslovna, jaka, cista i rezultira samo obostranom srecom za obe individue.

Bilo da imate problema u braku ili u vezi, da vam je neuzvracena ljubav, ljubavna magija na daljinu ce vas uciniti ponovo sretnima.Wanna

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #6 poslato: Septembar 21, 2018, 08:21:32 pre podne
Ljubavna magija na daljinu. Na parcetu papira sam pisala ime moje ljubavi i stavila sam neki predmet od drveta i jedan metalni novcic trebalo je da se zakopa.

Sve sam uradila kako je stojalo u uputstvu. Posle tacno 11 dana na moje zaprepascenje prisao mi je taj decko u koga sam bila zaljubljena, pogledala sam ga stojao je pored mene.

Ostala sam bez teksta kao da me je grom pogodio, nisam bila svesna sta mi se dogodilo pa sam nastavila da se krecem a on je trckarao iza mene moleci me da stanem i da porazgovaram sa njime.

Uglavnom mi je rekao kako mu se mnogo svidjam i pitao me je dali je ikako moguce da izadjem sa njime ovih dana na pice, ja sam onako zbunjena prihvatila. Od tog trenutka zivot mi se totalno promenio zajedno smo skoro 8 meseci prosto me obozava jednostavno ne moze da zivi bez mene.

Moja drugarica takodje ima iskustvo ljubavne magije na daljinu.  Desilo joj se slicno kao meni. O tome nikom nisam pricala, sve do danas ovde.Elle

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #7 poslato: Septembar 22, 2018, 07:50:19 pre podne
Ljubavna magija na daljinu

Ljubavnu magiju je moguce raditi na daljinu ako izmedju dvoje ljudi  postoji čisto energetsko polje.

Ukoliko ljubavna analiza pokaže da postoji energetska blokada, ritual se ne može raditi i nemoguće je da vam bilo ko uradi ljubavno vezivanje zato što postoji prepreka. U tom slučaju je najbolje da odustanete od te osobe.

Ljubavna magija se radi i može vam pomoći u sledećim slučajevima:

- Ako želite da vratite voljenu osobu
- Ako želite da rastavite nečiju vezu
- Ako želite da vezwete voljenu osobu za sebe
- Ako želite da budete sa nekom osobom koja vam se svidja
- Ako želite ljubavnu zaštitu
- Ako želite da se udate/ozenite

Ljubavna magija na daljinu

Ljubavno vezivanje na daljinu može rešiti ljubavni problem ili vam vratiti voljenu osobu. Ljubavni ritual je potpuno bezopasan i nije komplikovan ni po vas ni po osobu sa kojom se radi ljubavno spajanje. Sve se odvija spontano i na prirodan način tako da niko ne može primetiti da je nešto radjeno i da je korišćena ljubavna magija.

Kako vratiti bivšu ljubav

Ljubavna magija na daljinu se radi prvenstveno preko fotografije voljene osobe i materijala, predmeta koji se posebno i specijalno izradjuju za svaku osobu za koju se radi ljubavni ritual. Od materijala i predmeta, pored slike voljene osobe, za ritual se najčešće koriste ljubavne sveće, ogledalo, ulje, eliksiri, ljubavna ikona kao i katanac i ključ. Predmeti se ručno i posebno izradjuju za svaku osobu na osnovu njenih podataka i jedino tako je moguće da ritual za ljubav uspe i bude efikasan.

Ne mogu se koriti univerzalni materijali i predmeti nego se za svaku osobu posebno izradjuju novi.

Stvar koja vas verovatno najviše zanima kod rituala na daljinu je to kada ćete osetiti poboljšanje? Rezultate i da vam se voljena osoba javi i vrati ćete osetiti u toku od najdalje 14 dana od početka ljubavnog rituala.

Procedura i kako se odvija ljubavna magija na daljinu su strogo čuvana tajna.

Ljubavna magija rituali

1. Ritual ljubavnog vezivanja

Kada se radi tmagija za spajanje dve osobe, radi se i zaštita za njih. Oni se spajaju i izmedju njih se budi ljubav. Ovaj tretman se radi kada jedna osoba napusti drugu, kada dodje do raskida, razvoda ili svadje. Radi se i kada dodje do zahladjenja u vezi. U sklopu ljubavnog tretmana vezivanja se radi i jaka ljubavna zaštita koja štiti ljubavni par, jača njihovu ljubav i štiti ih od loših ljudi, vradžbina, zla i od uroka.

2. Ljubavna magija za rastavljanje

Ljubavna magija za razdvajanje se radi ukoliko želite da razdvojite dve osobe koje su u ljubavnoj vezi. To može biti vaš bivši partner ili neka osoba koja vam se dopada. U tom slučaju se radi tretman ljubavnog rastavljanja. Vrlo često se javljaju roditelji ili familija osobe za koju smatraju da je nesrećna, zlostavljana u braku ili vezi ili jednostavno misle da ta osoba nije za nekog.

Ljubavni rituali su podjednako uspešni kod muškarca i žena i veoma su efikasni i uspešni.

Ljubavna magija na daljinu se radi samo uz pomoć stručnog i iskusnog magičara.
Oney

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #8 poslato: Septembar 22, 2018, 09:39:24 pre podne
Ljubavna magija na daljinu

Ljubavna magija na daljinu funkcioše usmeravanjem energije ka voljenoj osobi koju želimo vratiti.

Da, ljubavna magija vezuje i na daljinu, onda kada nemamo kontakt sa partnerom i kada smo kilometrima daleko. Da bi se izvela magija za ljubav na daljinu, koristi se slika voljene osobe.Yullia

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #9 poslato: Septembar 22, 2018, 10:10:22 pre podne
Postoje ljubavne čini koje se praktikuju na osobu koja je daleko. Ova vrsta rituala zove se: Ljubavna magija na daljinu. Iskustva svedoče da je magija za ljubav koja se radi na daljinu toliko jaka da može omadjijati i osobu koja se nalazi na drugom kontinentu. Naravno, za to je potrebno imati fotografiju osobe kojoj se radi ritual.

Kada ova magija stigne do osobe, madjija ga i osoba postaje opčinjena sa devojkom/momkom koja ga želi privući.

Svaka religija poznaje neke ljubavne vradžbine i svaka vradžbina se može izvesti na daljinu.

U ritualima se priziva snaga Neba, Zemlje i Andjeli koji čine dalju magiju i oslabadjaju put do srca voljene osobe. Radi se kada želite privući ljubav ili vratiti bivšu ljubav.
 
Nakon izvedenog rituala, osvojili ste srce voljene osobe koja tada pozitivno ludi od ljubavi i strasti za Vama i ima jedinu želju da se spojite u vezu ili brak.

Tako da, ako volite, ako želite vratiti voljenu osobu i privući je opet, ljubavna magija na daljinu vam može pomoći.

Svaki obred se obavlja u noći punog Meseca bilo da je za privlačenje ljubavi ili vraćanje voljene osobe.Uiu

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #10 poslato: Septembar 22, 2018, 10:21:03 pre podne
Ljubavna magija na daljinu za spajanje rastavljenih

Kao sto i naslov kaze, ova magija spaja dvoje ljudi koji su rastavljeni i daleko su jedno od drugog. Bilo da je bela magija, arapska magija, turska magija, svaki od ovih rituala se moze izvesti sa udaljenosti uz pomoc slike voljene osobe.

Mnogi strucnjaci nas upozoravaju da se ne trebamo mesati u tudji izbor iako zelimo neku osobu, trebamo je pustiti da nas bira slobodnom voljom. Ali ipak, ljubavna magija to ne zabranjuje ali uslov je da uzvratimo ljubav osobi sa kojom nas magija spaja.

Po meni je to i logicno, zelis privuci nekoga, zasto bi onda voljenoj osobi uskratili emocije? Cim neko zeli vratiti bivsu ljubav, znaci da se kaje zbog proslosti, da mu voljena osoba nedostaje i zeli novu sansu i prema tome je spreman da usreci partnera.

Ako osoba koju zelimo privuci ljubavnom magijom nije nikada bila u kontaktu sa nama, to je vec nesto drugo ali i tada trebamo imati samo jedan cilj a to je ljubav.

Postoji more bajalica ali kako smo u trenutcima kada razmisljamo o ritualima, uglavnom razdvojeni od onih koje volimo, logicno je da je tada jedino resenje da se primeni ljubavna magija na daljinu.Unna

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #11 poslato: Septembar 22, 2018, 10:28:57 pre podne
Pozdrav na forumu, trebam pomoć!

Treba mi ljubavna magija na daljinu. Momak koga zelim vratiti volim zivi u drugom gradu, nadam se da mi ovaj ritual može pomoći da ga vratim. Imam njegovu sliku, da li je to dovoljno da se uradi magija na daljinu i koga mi za to preporučujete? Molim da se javi neko ko ima iskustva sa ovim!Anna

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #12 poslato: Septembar 22, 2018, 10:57:43 pre podne
Pozdrav na forumu, trebam pomoć!

Treba mi ljubavna magija na daljinu. Momak koga zelim vratiti volim zivi u drugom gradu, nadam se da mi ovaj ritual može pomoći da ga vratim. Imam njegovu sliku, da li je to dovoljno da se uradi magija na daljinu i koga mi za to preporučujete? Molim da se javi neko ko ima iskustva sa ovim!

Upravo je to namena ljubavnog rituala. Radi se da bi se vezala neka osoba ili vratila ako je otišla od vas.

Postoje vradžbine koje vam neko radi tako što uzme deo vaše kose ili garderobe ili neku vašu stvar ali ljubavna magija na daljinu ne treba ove predmete i koristi se samo slika voljene osobe.

Dejstvo je veoma jako, pogotovo ako ste se pre toga voleli ili imali vezu. Mnogim parovima se desi raskid i da odnosi zahladne ali je moguće povratiti emocije. Ja ti preporučujem Grigor Harmis Yousif-a sa kojim imam lično iskustvo i pozitivne rezultate. Njegov kontakt možeš videti ovde:

https://ljubavnamagija.site123.me

Njegovi rituali se najčešće primenjuje na daljinu. Pa drugačije i nije moguće ako je partner kao što kažeš u drugom gradu.

Neko moje lično mišljenje je da i kada su parovi blizu a nisu u vezi, najbolje je da se radi magija preko slike na daljinu. Da ne moraš da mu podmećeš nikakve spravčice, napitke ili da mu baješ nešto u prolazu.

Zamisli samo njegovu reakciju dok se mimoilazite negde na ulici a ti izgovaraš ljubavne bajalice, pomislio bi da si luda!  ;D

Lepo uzmeš sliku i poveriš stručnjaku da ti se uradi ljubavna magija na daljinu.Lollipop

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 1
Odgovor #13 poslato: Septembar 22, 2018, 11:09:28 pre podne

Upravo je to namena ljubavnog rituala. Radi se da bi se vezala neka osoba ili vratila ako je otišla od vas.

Postoje vradžbine koje vam neko radi tako što uzme deo vaše kose ili garderobe ili neku vašu stvar ali ljubavna magija na daljinu ne treba ove predmete i koristi se samo slika voljene osobe.

Dejstvo je veoma jako, pogotovo ako ste se pre toga voleli ili imali vezu. Mnogim parovima se desi raskid i da odnosi zahladne ali je moguće povratiti emocije. Ja ti preporučujem Grigor Harmis Yousif-a sa kojim imam lično iskustvo i pozitivne rezultate. Njegov kontakt možeš videti ovde:

https://ljubavnamagija.site123.me

Njegovi rituali se najčešće primenjuje na daljinu. Pa drugačije i nije moguće ako je partner kao što kažeš u drugom gradu.

Neko moje lično mišljenje je da i kada su parovi blizu a nisu u vezi, najbolje je da se radi magija preko slike na daljinu. Da ne moraš da mu podmećeš nikakve spravčice, napitke ili da mu baješ nešto u prolazu.

Zamisli samo njegovu reakciju dok se mimoilazite negde na ulici a ti izgovaraš ljubavne bajalice, pomislio bi da si luda!  ;D

Lepo uzmeš sliku i poveriš stručnjaku da ti se uradi ljubavna magija na daljinu.

Nasmijala si me do suza sa ovim!!

Zamislila sam sebe kako zovem bivšeg da se nadjemo jel imam nešto važno da mu saopštim i on dodje a ja počnem da mu bajem u facu. ;D I još mu naredim da stoji mirno dok ne završim i onda mu kažem to je to, sad možeš da ideš kući ali vratićeš se ti meni sam, samo da znaš.  ;D Mislim da se ne bih dobro provela.

Šalu na stranu, i ja imam ljubavni problem, sinoć sam kontaktirala Grigora i dogovorili smo ritual pa javljam rezultate. Pusa  :-*Wanna

 • Newbie
 • *
  • Poruke: 2
Odgovor #14 poslato: Septembar 22, 2018, 11:24:14 pre podne
Ljubavna magija na daljinu

Cesto se pitate se kako vratiti bivsu ljubav. Ne zelite prihvatiti odlazak voljene osobe a nemocni ste da bilo sta promenite. Pritom nemate vise nikakvog kontakta.

Vracanje bivse ljubavi je itekako moguce i u tome pomaze Ljubavna magija na daljinu.

Vracanje voljene osobe magijom na daljinu nije stetno i nema apsolutno nikakvih posledica. Ljubavna magija je zasluzna za pomirenje mnogih rastavljenih parova. Ritual je simbol srece i pomirenja.

Ljubavna magija na daljinu radi se rastavljenim parovima koji nisu vise u kontaktu niti postoji prilika da se sretnu. Nebitno koji je razlog rastavljanja u pitanju, magija za ljubav je toliko jaka da resava sve ljubavne probleme.

Ljubavni problemi mogu biti razlicite prirode, ljudski kao sto su: nerazumevanje partnera, mesanje okoline, prevara, ljubomora. Ili sticaj okolnosti kao sto je: crna magija, urok, energetska blokada ili nedostatak hemije sto sprecava porast osecanja i dalji razvoj veze.

Ljubavna magija na daljinu upravo tu pokazuje svoju delotvornost i spaja rastavljene.

Svaki ritual ima posebne namene:

- Ljubavna Magija za udaju / zenidbu,

- Ljubavna Magija za rastavljanje,

- Ljubavna Maija za vracanje partnera, pomirenje,

- Ljubavna Magija za privlacenje ljubavi u zivot,

- Ljubavna Magija za vezivanje partnera,

- Ljubavna Magija da zavoli,

- Ljubavna Magija za porast osecanja,

- Ljubavna Magija za strast;

Svaki ljubavni ritual koji donosi pomirenje i radja ljubav izmedju partnera je dobar ritual, bilo da je to ljubavna magija mislima, Vlaska magija, Bela ljubavna magija na daljinu i drugi.

Ukoliko vas je partner prevario i razlog raskida je izgubljeno poverenje i ljubomora, ljubavna magija na daljinu uspesno resava ovaj problem. Ljubav, veza i brak zasluzuju da budu sacuvani i ne trebate odustajati pogotovo zato sto postoji magija koja spaja rastavljene.

Ljubav je energija koja je svuda oko nas, mi je dajemo i ocekujemo istu za uzvrat iako je cesto ona neuzvracena. Ljubavni ritual cini da osecanja prestanu biti jednosmerna i da se povrate nama onoliko koliko pruzamo, koliko volimo.

Povratne informacije su vise nego pozitivne o cemu svedoce mnogi koji su imali iskustva sa ljubavnom magijom.

Ljubavna magija na daljinu ne koristi se samo u svrhu vezivanje partnera vec i za budjenje osecanja kao i za privlacenje ljubavi u zivot.

Mnogi se pitaju da li je ljubavna magija stetna a ono sto govore iskustva je da ritual nema posledica niti za vas niti za partnera. Cak i ukoliko se radi ljubavna magija za rastavljanje, treca osoba od koje zelite razdvojiti voljenu osobu nece biti povredjena vec ce naci sebi novu ljubav a vasa voljena osoba ce se vratiti vama.

Ljubavna magija je plemenita bas kao sto je to i ljubav, bezuslovna, jaka, cista i rezultira samo obostranom srecom za obe individue.

Bilo da imate problema u braku ili u vezi, da vam je neuzvracena ljubav, ljubavna magija na daljinu ce vas uciniti ponovo sretnima.

Ovako, ja sam radila ritual za vracanje voljene osobe na daljinu. To je uspjelo, voljena osoba se vratila i sada je sve u redu po pitanju toga. Moje pitanje je sledeće. Posto ga naravno volim, zelim se udati za njega, sto je i logicno, da li je potrebno raditi novi ritual namenjen bas tome: magija za udaju?

I zanima me da li se i taj obred radi na daljinu kao i prethodni?