Threads: 0
Pratim tematiku ljubavne magije i zanima me sve o ritualima i ljubavnim činima.
Još ništa nisam probala, a razlog je što ne znam kome da se obratim. Još se nikome nisam javila. Pričekat ću da vidim rezultate iz gornjeg posta. Ako ljubavna magija proradi, nadam se da će objaviti i kontakt osobe koja je radila za nju
Koga bi mi preporučili da mi uradi ljubavnu magiju i da li ima veze koje sam vjere?
I najveća ljubav može neslavno završiti. Nemam iskustva sa ljubavnom magijom, barem ne još. Još uvijek sam ludo zaljubljena u svog bivšeg. Ne znam što mu se dogodilo, samo mi je rekao da osjećaji više ne postoje. Pitam se kako je moguće da nakon toliko godina provedenih zajedno može nastaviti život bez mene, kao da me nikad nije poznavao...
Ja sam sama kao laik, pravila ljubavnu magiju, čekala da se dogodi..i nije se dogodilo upalilo.. našla negdje na internetu neki ritual ali možda je moj bivši osoba koja mi se i ne sviđa toliko ali sam bila radoznala da vidim hoće li mi uspjeti ono što sam primjenila.. mozda i bolje sto nije
Ljubavna magija mora djelovati na svakoga. Ne postoji osoba koja je imuna na to. Čekamo rezultat Tihane, ako se konačno odlučila opustiti. Uzet ću i primjer svoje prijateljice koja je stvarno otišla "duboko". Primjerice, svaki dan je pitala osobu koja joj je napravila ljubavnu magiju kako, što, kada, kada otvaraš, kada zatvaraš, kada moliš, kada gledaš... Dosađivala je i kukala kako joj dečko nedostaje, kako ga sanja, šta razmišlja taj dan, kako ovo, kako ono.. Cure, greška! Cijedite energiju!
Magični praktičar zna što treba učiniti i kada otvoriti ili zatvoriti i to treba učiniti tajno, bez da vas obavještava o svakom koraku. Zamislite čarobni krug, unutra je mađioničar i energija koja vam pomaže da postignete željeni cilj. Sve što se događa u tom krugu, koji se zove ritual, a događa se između maga i energije, ne smije izaći van kruga. Kao dva tajnovita prijatelja. Ali nemoguće je da mađioničar to uspije ako svaki dan dolaziš s pitanjima kako, što, kada, kako ovo, kako ono, kako si, što radiš i ostale gluposti! Prisiljavate čarobnjaka da prekrši zakon i odaje detalje izvan kruga. Ako ste već odlučili napraviti ljubavnu magiju, nemojte se miješati, ne smetajte i ne stvarajte nemir. Pustite ga da to učini u miru. Vama je jedino važno da imate rezultat. A kako i na koji način će mađioničar to postići, on/ona zna. Budite sigurni da neće uspjeti sve dok odvlačite pozornost praktikanta govoreći nešto nebitno samo zato što Vam je dosadno i želite pričati. Nemojte im crpiti energiju jer im je potrebna za ritual. I jako je važno znati da su prva dva tjedna najvažnija. Ako ste u tom razdoblju slali poruke ili telefonirali, znajte da neće biti rezultata.
Ja sam tako postupala, doslovno sam davila čovjeka. Čim je on počeo raditi, eto mene sutradan: Kako ste, kako napredujemo, kada će biti rezultata, kako Vam se čini, imatee li novosti, možete li mi gledati, i tako dalje i tako dalje. Čovjek mi odgovori da će sve biti u redu, na što odmah dodajem: kad će se javiti, kako će to izgledati, šta će se dešavati? Samo sam tražila informacije neprekidno. Rekao mi je da ne može to reći i da se to ne može znati Ali ja nisam odustajala I nastavljala sam: hoće li se javiti ili će doći. Kad će doći, da se znam spremiti. Primijetila sam da smetam, ali nekako nisam mogla prestati. Rekao mi je da se opustim i da će sve biti u redu. Ali ja opet sutradan: Što ima novo?
Ponovno mi je rekao da se opustim. Ali sutradan ja moram opet nešto pitati. I onda sam došla na ovaj forum i dobila krituke za moje ponašanje. Evo već nekoliko dana sam mirna, ne dosadjujem tamo i već mi je bolje. Javit ću vam rezultate ako ih bude, nadam se da biti
Što radiš tako? Pretpostavljam da onaj tko ti radi ljubavnu magiju, nema vremena da udovoljava tvoje potrijebe za brbljanjem. Ja sam odvjetnik i kad bi svaki klijent tako dosadjivao, otkazala bih mu. Kad sam radila ljubavnu magiju, samo sam javila čovjeku da me je pozvao i da idemo na večeru i da smo se pomirili i da je sve OK. I onda sam mu još jednom pisala, kada je mojoj prijateljici trebala ljubavna magija i to je to. Pretpostavljam da je tvoj problijem taj što imaš previše slobodnog vremena
I ja sam dala raditi ljubavnu magiju