Thread Rating:
  • 32 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija iskustva
Draga Rieda, uz Vašu saglasnost ću prijeneti ovdije samo dio poruke koju ste mi privatno poslali, kako bi ukazali svima šta nije pravilno i šta zapravo nije ljubavna magija.

Rieda je napisala:

"Ja sam trebala dnevno palit po 2 zrna bibera, zadnjih 10 dana sam trebala taj biber stavit između naših slika namazanih medom i zamotanih crvenim koncem. Ja sam te slike morala onda spaliti"

Ljubavna magija ne iziskuje paljenje fotografija i ovo je totalno pogriješno. Molim Vas nemojte ovo raditi! Ne palite svoje niti fotografije voljene osobe. Ljubavna magija ne djeluje na taj način. Paljenje bilo čega spada u ritual crne magije od kojeg se svako treba držati podalje. Ljubavna magija spaja, sjedinjuje kroz ljubav i osmjeh, ne vatrom i paljenjem. Prije nego budete radili ikakav ritual, pitajte šta je vaša obaveza u tome. Ako iko spomene da morate nešto paliti, samo se udaljite i nemojte ulaziti u dalju konverzaciju
Reply
I sad ????
Šta da radim ??
Ja nisam htjela crnu magiju!
Reply
Javio se!!!! Javio se!!!! Nemam vremena pisati sada sve, javljam se sutra
Reply
(08-01-2023, 09:53 AM)NiceMeyer Wrote: Javio se!!!! Javio se!!!! Nemam vremena pisati sada sve, javljam se sutra

hajde molim te podjeli tko ti je radio  Heart
Reply
Hocu, kao sto sa i obecala, samo moram pitati Admine da li smijem podjeiti kontakt ili link ka stranici? A moram pitati i covjeka koji mi je radio smijem li dati kontakt
Reply
Čestitke, i zahvaljujem u ime svih na temi ljubavna magija što si podijelila svoje iskustvo. Drago mi je da si poslušalia savjete forumaša i prihvatila kritiku koja je, kao što viditš, bila dobronamjerna. Kada budeš imala vremena napiši nam malo detaljnije o toj ljubavnoj magiji, koji ritual je rađen i da li je ljubavna magija na daljinu.
Reply
Veselim se dobrim vjestima! I ja trebam ljubavnu magiju na daljinu. Momak kojeg želim vratiti živi u drugoj zemlji, pa se nadam da se ljubavna magija može napraviti na daljinu, sa slikom voljene osobe.
Reply
Bok, nova sam na forumu. Ali sam radila ljubavnu magiju za vraćanje bivše ljubavi.

Posto smo se pomirili zanima me da li neko moze da preuzme mog partnera ako sada neka druga cura napravi njemu ljubavnu magiju? Bojim se. Iako je već dva mjeseca među nama sve super i on je postao stvarno dobar. Ali brinem je li me prije varao na svakom uglu. Svima je postalo čudno što se sad tako smirio, pa razmišljam što ako netko od onih s kojima je bio posumnja da sam mu radila ljubavnu magiju, i ona isto uradi, može li ga oteti?
Reply
Kužim tvoje pitanje. U redu. Prvo, ljubavna magija je djelovala na vas dvoje, voliš ga i njegova osjećanja su prema tebi su sada tu. Time je zadovoljen zakon ljubavne magije. JJačinatvpjih i njegovih osjećaja sada je na istoj razini i tu je ravnoteža također zadovoljena. Stoga nemaš razloga za brigu. Čak i ako druga djevojka pokuša napraviti ljubavnu magiju, ona vas neće moći rastaviti jer je  ljubavna magija ujedno i tvoja zaštita. Samo zato što nisi zloupotrijebla ljubavni ritual, imala si čistu namjeru i samo jedan cilj – ljubav.

Ovo je pravi primjer kako se i u koje svrhe koristi ljubavna magija.
Reply
Obećala sam da ću danas pisati detaljnije, ali bojim se uzbuđivati se puno Još ne mogu vjerovati da je uspjelo. Ovo je prvi put otkad smo zajedno da se družimo bez napetosti, prebacivanja, sve tako lijepo i polako i jako mi se sviđa. Sinoć smo se vidjeli, a danas smo i izašli. Mislim da je konačno došlo vrijeme da se skrasim i budem sretna. I naravno on također. Ne znam što da kažem, još sam zbunjena, nisam očekivala da ću se vratiti s viješću da je ljubavna magija uspjela. Toliko sam to želela i konačno mi se želja ispunila. Tako da cekam Admini da odgovore ako smijem da podjelim kontakt ovdije. Zagrljaj  Heart
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)