Ljubavna magija
Arapska ljubavna magija - Printable Version

+- Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.info)
+-- Forum: My Category (https://ljubavnamagija.info/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Ljubavna magija (https://ljubavnamagija.info/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Thread: Arapska ljubavna magija (/showthread.php?tid=5)Arapska ljubavna magija - Hill.C - 03-02-2023

Arapska ljubavna magija najpopularnija magija za ljubav. Danas je koriste milioni ljudi da poboljšaju svoj ljubavni život, da ponovo pridobiju ljubav voljene osobe, da izazovu osjećanja u nekome ili da jednostavno postanu privlačniji.

Ljubavna magija nije samo meta interesovanja anonimnih ljudi, već su je koristile mnoge junaci iz prošlosti. U današnjem svijetu, najjaca magija za ljubav je Arapska ljubavna magija. Zajednička im je ogromna ritualna snaga, kao i sposobnost da ostvare ljubavni cilj. Arapska magija za ljubav potice iz Islamske tradicije i koristi se za vracanje voljene osobe, da zadržite partnera, poboljšate odnose u braku, zavedete osobu koju volite, onemogućite prevaru u braku.

Moc ljubavne magije koji dolazi iz arapskih zemalja zasniva se na praksi pravljenja zapisa za ljubav, amajlija, vezivanja čvorova i prizivanja Meleka. Izvor ove magijske prakse potiče iz starog Egipta koji se još uvijek smatra kolijevkom magije. Arapska ljubavna magija se smatra najmoćnijom magijom, što se razumije iz brojnih spisa i zapisa o čudesnim događajima na dvorovima faraona gde su ljubavni rituali bili svakodnevna praksa Hodza, Islamskih svestenika. Takodje važan doprinos magiji i njenom proučavanju dugujemo i drevnoj Persiji.

Arapska magija za ljubav se radi pomocu Quran i praćenjem lunarnog sistema ili arapskih mjeseci. Sva magija za ljubav se radi u određenim danima i u vrijeme kada je to najpogodnije. Ako se ovo pravilo ne poštuje, neće biti rezultata. Stari arapski Hodza tvrdi da se najuspješnija magija za ljubav, izvodi u prvim danima arapskih mjeseci, prije izlaska sunca.

Također je vrlo važno znati neka astrološka pravila po kojima se planete podudaraju. Naime, kako je Arapska ljubavna magija i sva magija uopšte podložna uticaju planeta, svi oni koji žele da vide rezultate moraju se pridržavati datih uputstava. Ako su planete i astrološki znaci u prijateljskim odnosima, onda se talisman ili zapis mora izvršiti u tačnom danu i tačnom satu date planete. Međutim, ako su planete i znakovi u zloćudnom položaju jedni prema drugima, onda treba odloziti ljubavni ritual. To znači da se Arapska ljubavna magija ne može praviti za svakoga na isti nacin. Nešto slično postoji i u Turskoj magiji. Kada Hodza želi stvoriti ljubavnu magiju koja treba da spoji dvije osobe, prvo treba da otkrije da li je to moguće i na koji nacin. Nakon što Hodza savjetuje Kuran za ljubavni ritual, ukazuje mu se koja molitva i koja kombinacija ajeta dovodi do ostvarenja zelje za odredjenu osobu.