Thread Rating:
  • 32 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija iskustva
#1
Ljubavna magija iskustva

Ljubavna magija radi se sa slikom voljene osobe. Pripada kategoriji bele magije za vraćanje voljene osobe ili privlačenje ljubavi u život. Najjača ljubavna magija je Turska magija za ljubav. Ljubavna magija na daljinu može da se radi pomoću slike, datuma rođenja i imena osoba. Postoje ljubavni rituali koji se rade pomoću katanca, sa iglom ili ogledalom.

Čitao sam dosta iskustava sa ljubavnom magijom i mislim da bi bilo korisno i za druge da otvorimo ovu  temu i na jednom mjestu saberemo sve utiske.
Dakle, magija za ljubav preko slike, djelovanje ljubavnih rituala, kako da se zaljubi u mene, simptomi ljubavne magije, arapska magija za ljubav, gatanje, vlaška magija, turska ljubavna magija, ljubavni sihiri, magija na daljinu, ljubavne čini preko slike, i druge

Da se razumemo, ne podstičem upotrebu ljubavnih rituala, ali internet je pun raznih iskustava, postoje mnoge stranice na temu magije, pa hajde da čujemo konkretna iskustva kako djeluje ljubavna magija, da li je moguće natjerati nekoga da se zaljubi, itd. 

Prije nego dođemo do odgovora, razgovarajmo o magiji općenito. Iskustva praktičara tvrde da je najjača ljubavna magija Turska magija za ljubav, koja može ozbiljno promijeniti tijek nečijih osjećanja. Navode i da se jednom bačena ljubavna magija više ne može poništiti, pa prije rituala svakako treba razmisliti o posljedicama ljubavnih čini.

Jaka ljubavna magija budi osjećaje, toliko jake da im nitko ne može odoljeti. Također je rečeno da što je vaša želja jača, to su veće šanse za uspjeh. Oni koji ne vjeruju u magiju za ljubav ne trebaju se nadati rezultatu. Povjerenje igra veliku ulogu kada je u pitanju ljubavna magija.

Vratimo se na pitanje kako natjerati nekoga da me voli. Ako mislite da Vam je potrijebna ljubavna magija, razmislite i najprije se pobrinite za sebe. Mir i snagu morate pronaći u sebi, a ne u nekom drugom. Ljubavna magija neće djelovati ako imate negativan stav prema životu. Ako ne možete biti sretni sami, nećete biti sretni ni sa partnerom iz svojih snova! Ni jedna ljubavna magija ne može pomoći niti možete privući ljubav u svoj život ako ste negativno nastrojeni ka ljubavi, ako imate pogriješan stav da je ljubav ropstvo, da se mora silom pripadati.

Ljubav je sloboda i najlepša je kada je živite/ a ne robujete, kada ste tu zato što želite/ ne zato što morate, kada je to Vaša radost a ne obaveza. Kada je to zato što volite a ne iz straha od samoće.
Reply
#2
Zanima me ljubavna magija, kako da ga natjeram da me voli!

Molim bez nepotrijebnih savjeta ili odvraćanja, nego konkrijetno: da li ste radili ljubavni sihir, djelovanje ljubavne magije, kako se pravi ljubavna magija na daljinu?

Ako moze iskustva, jeste li dobili pune rezultate, djelimične, je li izgledalo neprirodno? Jako me zanima i voljela bih čuti ko ima iskustva sa ljubavnom magijom! Hvala!
Reply
#3
Ljubavna magija pomogla mi je spasiti dugu vezu.

Iako sam čulo da je najjača turska ljubavna magija, nisam znao nikoga tko to može napraviti pa je napravljena neka druga vrsta.

Djevojka je bila uz mene i prije magije, ali kada sam putovao, zbog prirode posla, imao sam osjećaj da se u periodu razdvojenosti hladila i ostavljala me kad god bih otišao na duže vrijeme. Ljubavna magija nas je emocionalno povezala i više nisam imao nikakvih problema.
Reply
#4
Radio ljubavnu magiju na daljinu iako sam općenito bio protivnik toga. Ali ja sam to drugačije formulirao i nisam pokušavao mijenjati tuđu volju.

Radio sam ljubavni ritual da privučem ljubav, da pronađem nekoga tko odgovara mojim kriterijima. A druga je bila ljubavna magija protiv razdvajanja, da nas održi zajedno. U oba slučaja dobio sam što sam tražio.
Reply
#5
Samo zato što nisam dobro razmislio prije ljubavne magije, morao sam je prekinuti poslije.

Poručujem da ne iskušavate ljubavne čarolije koje mijenjaju volju druge osobe. Moj ritual je bio ljubavna magija za curu koja mi se jako svidjala u tom periodu, ali bolje je napraviti ritual za ljubav da te osoba primijeti npr. Kasnije sam shvatio da nisam volio djevojku koju sam privukao ritualom. Stoga, prije nego što napravite ljubavnu magiju kako bi se ona zaljubila u vas, preispitajte vlastite osjećaje.
Reply
#6
Htila bih čuti koja je najjača ljubavna magija pomoću slike voljene osobe.

Znam neke čarolije s ogledalom, koje pojačavaju osjećaje ako ste već u vezi. Ali meni treba nešto jače, kako magijom vezati osobu za sebe i molila bih nekoga ko ima iskustva sa ljubavnom magijom da to napiše.
Reply
#7
Ljubavna magija sa slikom i ogledalom za vezivanje voljene osobe učinit će upravo ono što želite. Ako ste već zajedno, onda svoju vezu možete ojačati ovim ljubavnim ritualom. Također ljubavna magija s medom je vrlo dobra za dobivanje ljubavi. Dok ljubavna magija sa iglom može biti vrlo nezgodna, primjerice ako pokušavate dobiti ljubav protiv nečije volje. Zato se ovaj ritual koristi samo za pronalaženje ljubavi. Pa ljubavna magija sa slikom, medom i ogledalom, ljubavna magija sa crvenim koncem, itd. postoji jako puno ljubavnih rituala, ali sam laik kao i ti, znam ono sto sam procitao na raznim stranicama, ali se nadam da ce nam ova tema otkriti mnoga iskustva sa ljubavnom magijom i pribliziti znanje o istoj.
Reply
#8
Radila sam ljubavnu magiju i bivši se zalijepio za mene kao pčela za med! Razlog zašto sam odabrala taj ljubavni ritual je taj što mi se činio najslađim. Lol. Ova ljubavna čarolija idealna je za povratak voljene osobe. Nisam ga htila forsirati, pa se radilo polako. Prošla su dva tjedna kad me ponovno zamolio da mu budem djevojka. Stvarno je ljubavna magija koja djeluje. Dobila sam mnogo bliskiji odnos.
Reply
#9
Mislim da ljubavnu magiju ne treba raditi. Zašto ići protiv nečije volje? Prihvatite ako vas je ostavio i krenite dalje. Kakve ljubavne magije i ljubavne čarolije! Da ste trebali biti zajedno, onda biste bili. Znate li uopće kako napraviti ljubavnu magiju? Prvo morate naučiti osnove i što je ljubavna magija, a za to su vam potrebne godine iskustva.
Reply
#10
(07-26-2023, 07:57 AM)izzie Wrote: Mislim da ljubavnu magiju ne treba raditi. Zašto ići protiv nečije volje? Prihvatite ako vas je ostavio i krenite dalje. Kakve ljubavne magije i ljubavne čarolije! Da ste trebali biti zajedno, onda biste bili. Znate li uopće kako napraviti ljubavnu magiju? Prvo morate naučiti osnove i što je ljubavna magija, a za to su vam potrebne godine iskustva.

Izzie niko te nije pitao za savjet. Tema se zove LJUBAVNA MAGIJA ISKUSTVA i ako nemas iskustva, onda nemoj iskakati nego otvori novu temu pa pisi sta ti je volja i djeli savjete ako te neko pita.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)