Pod jedan, nisam ja sama sebi radila ljubavnu nego stručnjak koji to radi. Drugo, ljubavni ritual nikoga ne prisiljava, osoba se zaljubi i sretna je jer uzvracate ljubav. Radila sam i prije i imam samo pozitivna iskustva sa ljubavnom magijom. Tako da molim bez laznih moralista na ovoj temi!
Ljubavna magija iskustva
|
Ljubavna magija djeluje pozitivno, naravno. Ako je ritual učinjen u svrhu ljubavi, uzvratiti iste osjećaje tipu, onda samo naprijed. Ljubavna magija ne djeluje samo kada imate osvetničke namjere. Nitko ne bi trebao činiti takva djela jer su protiv ljubavi. Na primjer, voodoo magija za osvetu, to ne preporučam nikome! Postoji nešto što se zove karma, i ako činiš loše stvari, to će se vratiti. Ali ljubavna magija je dobra magija. Cilj rituala je ljubav i stoga se može slobodno primjenjivati.
Oprosti, ali za sto će joj ljubavna magija? Razumijem želju da te netko voli, ali koliko su stvarni ti osjećaji stečeni kroz ljubavni ritual?
Znam da su žene raznim ljubavnim čarolijama branile da muževi odu drugim ženama. Donekle mi je to i opravdano, ali treba li ljubavnom magijom vratiti voljenu osobu ako vas je ostavila?! To mi nema smisla! Ako ga voliš, pusti ga, a ako ti se sam vrati, onda je tvoj. Guranje protiv nečije slobodne volje mi je glupo kao i tu sam protivnik rituala ljubavne magije.
Ljubavna magija je vrsta bijele magije koja djeluje tako sto uklanja prepreke na putu ljubavi.
Iskustva ljubavne magije su pozitivna, nemaju negativan učinak i nisu protiv ničije volje! Ako ti je nešto glupo, što onda pitaš za ljubavnu magiju? Skupljaš informacije, jel treba i tebi ljubavni a nećes priznati? Sigurno se pitas kako napraviti ljubavnu magiju i koja od njih najbolje funkcionira.
Imam iskustva sa ljubavnom magijom, radila sam ritual za privlačenje ljubavi.
Nisam ciljala na određenu osobu, htjela sam nekoga tko će me voljeti i koga ću ja voljeti. I javio mi se bivši Nešto mi je govorilo da bismo trebali pokušati ponovno. Zajedno smo godinu dana i do sada je sve OK. Ljubavna magija nije stetna i ako uzvracate ljubav, zasto da ne, samo naprijed!
Zanima me ljubavni magijski rituali, ljubavna magija koji će ojačati ljubav. Može li me netko uputiti? Moja je prijateljica napravila ljubavnu magiju kako bi vratila svoju bivšu ljubav i uspjelo joj je. Ja sam već u vezi, ali želim svog partnera vezati za sebe da me voli kao nitko drugi. Molila bih savjet i preporuke koja je najjača ljubavna magija?
Radila sam ljubavnu magiju kada se moj dečko preselio u drugi grad i odlučio prekinuti našu vezu. Pokušala sam ga vratiti i moliti ali nije vrijedilo. Morala sam ostati u svom mjestu jer sam studirala no on nije vjerovao u ljubav na daljinu i prekinuo je.
Pokušala sam sama napraviti ljubavnu magiju sa slikom i ali nije išlo. Bila sam očajna, pa sam probala ljubavnu magiju sa ogledalom i svaki put bez uspjeha. Pošto više nisam imala snage za nova razočaranja, potražila sam pomoć i obratio se licu koje to radi. Tada je napravljena ljubavna magija na daljinu. Vratio se u grad nakon nekoliko vikenda i pozvao me da se nađemo. Od tada smo zajedno. Iako odlazi u drugi grad zbog posla, to ne utice na nas odnos i nekako smo oboje smireni, bez nepovjerenja, bez trzavica, OK sve.
Ok a ako jednog dana zahladnite prema toj osobi? Zar nije bolje napraviti ljubavnu magiju kako biste privukli osobu koju ćete voljeti. Ljubavna magija koja pojačava osjećaje između dvoje ljudi.
Zašto raditi ljubavnu magiju da biste privukli nekoga koga ćete voljeti ako već volite nekoga. Ovdje govorimo o ljubavnoj magiji za neuzvraćenu ljubav. Postoje ljubavni rituali za privlačenje ljubavi u vaš život, ako ste usamljeni. I za neuzvraćenu ljubav postoji ljubavna magija. Kada želite izazvati osjećaje određene osobe. Kada se pitate kako da me zavoli. O tome ovdje govorimo.
Ljubavna magija na daljinu je radila kod mene i vratila sam svoju bivšu ljubav. Covjek koji mi je pomogao rekao je da me taj dečko više neće ostaviti. Ali svejedno sam se bojala i htjela sam napraviti još jedan ritual za ljubav, vezati ga jace za sebe. Medjutim rekao je da mi ne trebaju više ljubavne čarolije, pa sam ipak našla drugu osobu da mi to napravi. Sad se malo bojim da sam pretjerala s ljubavnim činima.
Nakon prvog ljubavnog rituala za povratak voljene osobe, momak je bio pažljiv prema meni koliko sam htjela, umjereno. Sada nakon ovog drugog rituala, za koji mislim da je bio suvišan, počeo se čudno ponašati. Previše me zove i ne može podnijeti ako smo jedan dan razdvojeni. Ljubavna magija zaista pomaže da se zadobije ljubav voljene osobe, ali moj savjet je da ne pretjerujete s ritualima. Ljubavna magija se radi jednom i to je dovoljno za sreću. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)