Thread Rating:
  • 32 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljubavna magija iskustva
Ljubavna magija je ok, ali po meni samo ako se radi za povratak bivše ljubavi. Ako je veza dobro funkcionirala, i ako je zbog nekih nesretnih okolnosti prekinuta. Magija za privlačenje ljubavi u život, ja to nikad ne bih napravio. Ne razumijem ni ljude koji ljubavnim ritualom privlače nekoga tko im se jednostavno samo sviđa, a ne znaju kakav je karakter i hoće li im kasnije odgovarati kao osoba. A kad je već postojao odnos dvoje ljudi, to je već nešto drugo. Svidjeli su se jedno drugom i bili su zajedno, tako da je već bilo neke kemije. I treba je ponovno oživjeti.

Tako je bilo i kod mene, sve je bilo u redu i onda si je on uzeo slobodu flertovati sa drugim curama. A to što mi je zarobio srce, što nisam mogla vidjeti nikoga osim njega, nije ga bilo briga. Nema pravo to učiniti sa mojim osjećajima.

Zato sam napravila ljubavni ritual.

I ne, nije ga ljubavna magija izludjela, jer mnogi misle da čovjek poludi od osjećaja. To nije točno. Ponaša se normalno i vraća mi se onoliko koliko i ja dajem. Dakle, na istom smo intenzitetu. A prije je bilo da samo ja volim, da samo ja pokazujem koliko mi je stalo do nas. Nisam ni htjela ništa više od ljubavne magije, već samo da budemo jednaki u osjećanjima. Bila sam potpuno realna u svojim očekivanjima. Neke frendice uživaju da momci trče za njima dok su oni kul. Zašto to, totalna glupost. 

Samo obostrana ljubav, to je jedino ispravno za očekivati, a kada imate takve namjere ljubavna magija je svakako prava stvar.
Reply
Najpoznatija ljubavna magija koja najbrže djeluje je Arapska ljubavna magija.

Ljubavna magija nije proricanje sudbine i vidovitost, već rituali koji vam mogu pomoći da vratite voljenu osobu. Snažna ljubavna magija su čini koje privlače ljubav. Onda kada je nemoguće osvojiti nečije srce, na scenu stupa ljubavna magija. Ali postavlja se pitanje je li ljubavna čarolija dobra ideja? U istraživanju drevnih magijskih rituala postoje ljubavni ritual, koje prema vjerovanju, utječu na određene ljude da se zaljube i polude od ljubavi.

Najčešća ljubavna magija je magija za vraćanje voljene osobe u vaš život. Neki ljudi ne mogu prihvatiti prekid i tada se bacaju ljubavne čini, i magija na daljinu. Jedan od rituala ljubavne magije uključuje kosu, ogledalo i sliku voljene osobe. Ljubavnu magiju između dvoje ljudi moguće je napraviti samo ako analiza pokaže da je između njih makar jednom postojala neka kemija.
Reply
HVALA FORUMASI, VOLIM VAS!  Heart Heart Heart
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)