Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turska ljubavna magija
#1
Turska ljubavna magija

Turska magija za ljubav se praktikuje pomocu Qurana i Islamske religije. A razlika izmedju Turske magije i Arapske je ta sto u Turska tradicija ima razlicite rituale.

Turska ljubavna magija se takodje koristi za vracanje voljene osobe ili privlacenje ljubavi, za udaju ili zenidbu. Medju najjace ljubavne magije spada upravo Turska magija koja je razvila i rituale za osvetu.

Najpoznatiji ritual Turske magije za ljubav je ritual vjezivanja cvorova. Svaki ritual moze se raditi i na daljinu. Cesto se pored Qurana koriste drugi predmeti kao sto su katanac, igla ili ogledalo.

Istrazivajuci Tursku tradiciju i vjerovanja, naisao sam na puno prica o ljubavnoj magiji u koje su ubrojane razne bajalice, ljubavni sihiri na daljinu, magija sa ljuskom od jajeta, cini preko slike, i mnoge druge. Dio tih vjerovanja cu preneti u narednim redovima.

Ne potsticem koriscenje ljubavnih cini, otvaram temu radi diskusije o starim obicajima. Istrazivajuci stare spise, najucestalije pisane fraze pocinjale su pitanjem koja je ljubavna magija koja djeluje, kako da me zavoli, itd.

Turska ljubavna magija uopsteno

Iskustva prakticara tvrde da je najjaca ljubavna magija - Turska ljubavna magija, koja bi ozbiljno mogla promeniti tok necijeg zivota. Takodje navode da, nakon sto se ljubavna magija baci, ne moze se povratiti, pa pre igranja s bajalicama svakako treba razmisliti o posledicama ljubavnih cini.

Turska magija za ljubav budi osjecanja, tako jaka da im se niko ne moze oduprijeti. Takodje je receno da sto jacite zelite, sanse za uspjeh su vece. Ko ne vjeruje u magiju za ljubav, ne treba da se nada rezultatu. Povjerenje igra veliku ulogu kada je u pitanju ljubavna magija.

Turska ljubavna magija na daljinu

Ako neko zeli da Turska ljubavna magija bude uspjesna, prvo se treba pobrinuti za sebe samoga. Mora se  naci sopstveni balans i snaga unutar sebe a ne kod nekog drugog insana. Magija za ljubav nema smisla ukoliko covjek ima negativan stav. Ako ne covjek ne moze biti sretan sam, nece biti sretan ni sa partnerom svojih snova. A ukoliko imate unutrasnji sklad i vasem zivotu nedostaje samo ljubav, tu može pomoći Turska ljubavna magija.
Reply
#2
Turska ljubavna magija zahtjeva posvecenost Hodza koji izradjuju ljubavni zapis, poznavanje religijskih tajni i ispunjavanje obaveza koje propisuje Islam i Quran.

Kada se izradjuje Turska magija za ljubav, Hodza se izoluje od drugih ljudi a prostorija u kojoj se citaju molitve za ljubavni ritual mora biti ispunjena mirisom olibanuma. Ako ritual ne zahtijeva drugačije, Hodza onoga se treba okrenuti prema istoku. Olovka kojom će se pisati zapis za ljubav mora biti napravljena od bambusa ili trske, naoštrena sa jedne strane i natopljena Arapskom tintom. Nekada se molitva ponavlja i do cak hiljadu puta i to je uobicajena praksa kada se radi Turska ljubavna magija.

Turski ljubavni ritual se mora pripremiti u zoru prije izlaska sunca. Za tu priliku se mora svježe umiti lice i ruke da bi se pristupilo molitvi. Kada je zapis za ljubav napravljen, potapa se u posudu sa vodom u kojoj je šafrana (Crocus Sativus) i nekoliko kapi mošusa (Moschus Moschiferus). Nakon toga, zapis se ostavlja na susenje i pakuje u molitveni wefk. Turska magija za ljubav se dalje sprovodi tako sto Hodza nad molitvenim wefkom u kojem je zapis, cita El-Fatiha molitvu, prvih pet ajeta sure Bekara, sedam puta sure El-Kursi i sure Ikhlas. Time je Turska ljubavna magija kompletirana i ubrzo se ocekuju rezultati.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)