Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hodzini zapisi za ljubav
#1
Hodzini zapisi za ljubav se zasnivaju na snazi pisanih molitvi. Skup kombinacija ajeta Kurana, salavata na božjeg Poslanika Muhameda i imena Meleka, su kljucni faktori zasto Hodzin zapis za ljubav ima neverovatnu moc.

Kada se te nadnaravne sile aktiviraju, Hodzini zapisi za ljubav djeluju u pravcu izvršenja cilja.

Često se može čuti pitanje kako zapis pisan Arapskim slovima i simbolima može izazvati kod ljudi efekte da se pojedinac zaljubi u nekoga? Kakva to magijska sila leži u Hodzinom zapisu pa je on u stanju promjeniti ljudski način razmišljanja i ponašanja?

Najprostije objašnjenje bilo bi da Hodza, kreirajući zapis u tačno određeno astrološko vrijeme, navodi molitve koje sadrzi Quran kao I tajne knjige Islama, I tako Hodzini zapisi za ljubav postaju sročeni u obliku cjeline koja je snazna molitva za uslisenje zelje I dostizanja cilja. U Islamu, postoji precizno određena hijerarhija i pravila kojih se Hodza strogo pridrzava I svako sastavljanje zapisa prati određena molitva koju Hodza izgovara i zbog toga je zapis toliko jak da ispuni svaku namjenu.

Kako bi osigurao uspješnost zapisa, Hodza mora biti predan Bogu, obavljanju pet dnevnih molitvi, te isto tako poznavati astrologiju, određeni stepen numerologije, te tajnih nauka, a posebno odabrati pravilno vrijeme za početak nekog rituala I pisanja zapisa.
Dok su imena Meleka, Andjelaviše manje poznata postoji doista ogroman broj imena i skupina Meleka o kojima se vrlo malo zna a sva ona su zastupljena u izradi zapisa za ljubav.

Hodzin zapis za ljubav se u najvećem broju slučajeva piše na originalnom pergamentu mada nisi rijetki ni oni napisani na crvenoj, plavoj, bjeloj ili zelenoj tkanini.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)